Villi unelma askel askeleelta todeksi

Perustimme yrityksemme, Villilä Luonto Oy:n, helmikuun lopussa kuluvana vuonna. Yrityksemme myy omia asiantuntijapalveluitamme, koirankoulutuspalveluja sekä jatkossa myös yritys- ja virkistyspalveluja yrityksille, lomalaisille ja paikallisille asukkaille.

Idea oman yrityksen perustamisesta on muhinut mielessämme jo pitkän aikaa. Muutto takaisin omalle kotipaikalleni on sen sijaan ollut ajatuksissani jo lähes koko elämäni ajan. Viimein Timon kanssa halusimme tehdä näistä totta -Timo ideoimassa, kannustamassa ja mukana alusta saakka!

Miten yritysidea on muokkaantunut kevään aikana?

Kirjoittelen tätä eka blogipostaustani pihasaunamme portailla vuohien seurassa. Aurinko paistaa ja on sopivan lämmintä -voisiko enää paremmalta tuntua! Linnut laulavat ja peltojen kylvöt ovat loppusuoralla.

Maailmanlaajuinen pandemia on ollut meille uhka ja mahdollisuus. Mahdollisuus siinä mielessä, että meillä on ollut aikaa miettiä kevään aikana perusteellisesti sitä, mitä yritykseltämme haluamme.

Itse olen lukenut ja osallistunut etäfasilitointikursseille, joilla olen opiskellut asiakkaiden ja yleisön osallistamista etäyhteyksien päästä. Nämä taidot auttavat minua jatkossa omien asiakkaitteni kanssa, olipa kyseessä sitten asiantijatilaisuuden juonto tai fasilitointi, tai koirankoulutustapahtuma.

Etäverkkokursseja ja koulutusta paikanpäällä

Nyt kesäaikaan keskitymme erityisesti koulutusten aloittamiseen täällä Villilässä, Kangasniemen Kutemajärvellä.

Valmiiden kokonaisuuksien lisäksi meiltä voi ostaa räätälöityä yksityiskoulutusta joko yhdelle tai useammalle koirakolle, tai pienryhmälle. Annamme myös etävalmennusta, jolloin suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet ja teemme harjoitteet, jotta unelmista voidaan tehdä totta, yhdessä!

Olemme myös kehittäneet alallamme etunenässä koiran koulutukseen liittyviä etäverkkokursseja. Ne ovatkin alkaneet pyöriä hyvin, ja asiakkaat ovat olleet hienosti hengessä mukana ja kehittämässä ideaa edelleen. Tällä hetkellä kursseihimme kuuluu viikottaiset luennot, joilla inspiroidaan asiakkaat tulevan viikon harjoitteisiin. Seuraava etäverkkokurssi, suosittu vesityökurssimme, alkaa 11.8.2020.

Jatkossa verkkokurssialustaltamme voi ostaa myös luentoja, joita asiakas voi kuunnella halutessaan milloin vaan.

Haluamme nostaa sinut toiminnassasi uudelle tasolle!

Villilä Luonto Oy toimii siis kotitilallani kuvankauniissa Järvi-Suomessa, Suomen kauneimmaksikin kunnaksi äänestetyllä Kangasniemellä. Yrityksemme arvoja ovat kokonaisvaltaisuus, asiantuntijuus ja tunne.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme ainutlaatuisen kokemuksen ja löytää heille uusia tapoja työskennellä. Kestävät valinnat ja pitkäjänteisyys ovat tärkeä osa toimintatapaamme.

Haluamme kehittää asiakkaidemme ajattelua kokonaisvaltaisesti ja kokonaan uudelle tasolle sekä kehittyä jatkuvasti samalla myös itse.

Tavoitteenamme tulevaisuudessa on olla monipuolinen maatila- ja asiantuntijayritys. Suomen lisäksi meillä on pysyvää asiakaskuntaa myös muualta Euroopasta ja Venäjältä. Ympärillämme avautuva monimuotoinen luonto sekä kaunis maalaismiljöö hoidettuine perinneympäristöineen tarjoavat asiakkaillemme ainutlaatuiset puitteet kokonaisvaltaiseen kokemukseen myös tunne- ja viretasolla.

Asiakkaamme ovat tunnistaneet asiantuntijuutemme ja oivaltaneet mahdollisuuden kokea ja oppia kanssamme uutta – päästä uudelle tasolle.

Osa villiä unelmaamme on, että yritys voisi työllistää jonakin vuonna myös Timon, ja että voisimme asua täällä kotiseudullani mahdollisimman pitkään.

Tule tutustumaan toimintaamme! Verkkosivuiltamme www.villila.net löydät lisätietoa.

-Heli Villilästä-

Villilän yrittäjät Heli ja Timo -katse tulevaisuuteen