Uusia ovia aukeaa Villilässä

Lokakuu on ollut toiminnassamme ulos päin hiljaista aikaa. Olemme pyhittäneet lokakuun omille koirillemme, metsästykselle ja tälle rakkaalle lajille. Heli on käynyt tuomaroimassa ahkerasti -lokakuun aikana A-koetuomarointipäiviä on kertynyt kuusi, joista kaksi Itävallassa, kaksi Italiassa ja kaksi Suomessa.

Meille on tärkeää pysytellä ajan hermoilla kaikin puolin. Tavoitteenamme on aina antaa asiakkaillemme ajanmukaista osaamista, koirakon ehdoilla. Ja itse asiassa -oikeaan tunnetilaan pääseminen on mielestämme se tärkein juttu -oli taso mikä tahansa!

Lokakuun lopussa kilpailtiin Suomessa noutajien Euroopan mestaruudesta. Voiton vei itävaltalaiskaksikko Hannes Wiesinger omalla kasvatillaan, ja Suomesta parhaiten menestyi ystävämme Saarisen Maarit, Villilän Tassun äidillä Skylla, kisaten voitosta ihan loppuun saakka -upeaa Maarit ja Sky! Villilän Heli ja Timo olivat paikalla tekemässä haastatteluja, joihin osallistui niin kilpailun osallistujia, tuomareita kuin järjestäjiäkin.

EM-viikonloppu oli kaikin puolin hyvin antoisa! Voit käydä tutustumassa kisatunnelmiin loistavine kuvine ja mielenkiintoisine haastatteluineen tapahtuman FB-sivulla, https://www.facebook.com/erc2022fi

Ja hei -noista uusista ovista mainitsin tuossa otsikossa.

Toden totta -uusia ovia on aukeamassa Villilässä. Timo jättää päivätyönsä marraskuun lopussa, ja aloittaa Villilässä täysipäiväisenä yrittäjänä Helin rinnalla. Meille aukeaa siis entistä enemmän koulutusaikoja tulevalle kaudelle. Kevään ja kesän varauskalenteria päivitämme mahdollisimman pian. Kesän koulutuspäiviä myymme jo nyt. Timo alkaa myös rakentaa jälleenmyyntiverkostoa laadukkaille ruotsalaisille Buddy Pet Foods -koiranruuille ja eräille muille koiratarvikkeille. Näistä pian lisää tietoa!

Villilän majoitusmahdollisuudet paranevat entisestään, sillä hankimme omistukseemme Koulurannan kiinteistön. Kouluranta onkin tuttu asiakkaillemme lämminhenkisestä majoituksesta ja koiraystävällisestä isäntäparista. Isäntäpari Heimo ja Piko jäävät ansaituille eläkepäiville, mutta Koulurannan toiminta jatkuu.

Mielessämme on ensi kesälle kennel- ja valmennuskoulutusten lisäksi myös pieniä leirejä! Uusia upeita harjoittelupaikkojakin on ensi kaudelle luvassa :-).

Pysy siis kuulolla -varmasti kaikentasoisille harrastajille on menoa luvassa myös vuodelle 2023!

Syysterveisin

Heli ja Timo.

Tässä kuvassa noutajien 2022 EM-kisan ykkönen Hannes Wiesinger (Itävallasta, punainen pipo) ja kokeen toiseksi parhaan tuloksen saanut Angelo Zoccali (Italiasta) Villilän Helin ja Timon kanssa kokeen jälkeen matkalla palkintojen jakoon. (Kuva: Sporttirakki)