Villilän huipputassut
- yhdessä kohti unelmaasi

Lähtisitkö mukaan Villilän huipputassujen iloiseen joukkoon? Tehdään yhdessä sinun ja koirasi unelmista totta – juuri niissä rajoissa ja mittasuhteissa kuin itse haluat. 

Villilä Pro Paws

Pro Paws -koulutuksissa ovat kaikki huipputassuja, mutta huipun määrittää jokainen koirakko ihan itse omien harrastustavoitteidensa mukaisesti. Yhdelle se on taipumuskoe ja hyvin toimiva metsästyskoira tai harrastuskaveri moneen lajiin. Toinen taas tähtää tosissaan kansainvälisten kisojen palkintosijoille ja kolmas voi tarvita mitä vaan edellä mainittujen väliltä. Villilässä kaikki onnistuu. Isäntäparina toimivat Heli Siitari ja Timo Luomanen ovat molemmat noutajamaailman kokeneita ja arvostettuja koetuomareita, joilla on takanaan myös pitkä ja ansiokas kilpailuhistoria niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kisakentillä. He luotsaavat sinua ja koiraasi eteen päin tiedolla, taidolla ja suurella sydämellä. Villilän Pro Paws -koulutuspalvelut tarjoavat monipuolisia ja asiantuntevia koulutuksia kaikille noutaville huipputassuille isäntineen. Tutustu kurssitarjontaamme tai suunnittele oma unelmapäiväsi. Tarvittaessa voit kutsua meidät myös sinun luoksesi kouluttamaan.   Tutustu isäntäpariin >> 

Ajan­koh­tais­ta

Kesä 2023 Villilässä -tule mukaan paikan päälle! 

 

-Kesäleirit ovat täällä nyt! Tule mukaan kahden päivän vesityöleirille Villilään! Katso lisätietoja täältä:

 
-Suosittu neljän kerran Derbykurssi jälleen heinäkuussa! Kurssi valmistelee nuoria koiria Labradori Derbyyn, joka pidetään elokuun alkupuolella Vierumäellä. Kurssilla keskitytään rastityyppisesti nuoren koiran perusharjoitteisiin (myös vesiharjoitteita). Kurssille voivat osallistua luonnollisesti kaikenrotuiset noutajat, ja vaikka et olisikaan menossa derbyyn! Ilmoittautumiset ja lisätietoja verkkokaupassamme: Derbykurssi >
 
-Ohjausharjoittelu vedessä -webinaari pe 9.6.2023 klo 18:30-20:30. Hyviä treeni-ideoita koko kesälle Villilän vesiohjauswebinaarista sekä livenä Helin vinkit omiin haasteisiin! Tule mukaan >
 

-Alkuvuonna 2023 pidettyjen suosittujen verkkoluentojen sarjan nauhoitteet nyt verkkokaupasta rajoitetun ajan! 

  • Markkeerausharjoittelun perusteet 
  • Pysähtymisharjoittelun perusteet 
  • Suuntaharjoittelun perusteet
  • Hyvän Linjan perusteet 

Käy nappaamassa take away -luento itsellesi >

-2023 Tulevia verkkokursseja

  • elokuussa alkaa Vesityökurssi verkossa sekä Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi. 
  • Syyskuun alussa aloitamme Pentukurssin verkossa sekä Jatkokurssin AVO-VOI-koirakoille. Seuraa ilmoitteluamme! 
  •  

-23.11.2022 Kouluranta siirtynyt Villilän omistukseen Majoituspaikkanamme tunnettu Kouluranta on nyt meidän! Voit siis jatkossa yöpyä edelleen Koulurannassa, ja kauppa mahdollistaa nyt esim. koko paikan vuokrauksen omien tarpeittesi mukaan vaikkapa kenneltreffeille tai juhliin! Lisätiedot Heliltä tai Timolta ([email protected], [email protected]).

-2.6.2023 Kaveriporukalla Villilään? Yksityiskoulutukset voit varata kätevästi verkkokaupasta. Aikoja vielä heinäkuusta eteen päin. Kysy tarjousta jo nyt kennelviikonlopusta vuodelle 2024! 
Tutustu yksityiskoulutuksiin >

Villilä Luonto kutsuu

Sinut ja koirasi mukaan koulutuksiimme. Moni asiakkaistamme on tunnistanut asiantuntijuutemme ja oivaltaneet sen mukanaan tuoman mahdollisuuden: kokea enemmän, oppia uutta, edetä yksilöllisemmin ja nousta uudelle tasolle oman koiran kouluttamisessa. Koulutuksemme perustuu koiran ja ohjaajan tunnetilojen tunnistamiseen ja sitä kautta iloiseen yhteistyöhön. Tällä hetkellä varattavissa olevat yleiset koulutukset löydät kaupastamme. Jatkuvasti päivittyvää kurssitarjontaamme voit seurata Ajankohtaista-valikosta sekä kalenterimme kautta. Järjestämme myös omalle ryhmällesi omannäköisennen kouutuksen!

Palvelut ja hinnasto >

Koulutukset Villilässä

Järjestämme eri tasoisia kursseja ja teemapäiviä Villilän hulppeissa maastoissa. Niissä löytyy mistä valita niityistä kiviaitoineen metsäsaarekkeisiin ja upeaan metsästykselliseen kosteikkoon ja muihin vesialueisiin. Voit myös tutustua WT:n, mock trialin ja A-kokeen saloihin asiantuntevien ja kokeneiden kouluttajien opastuksella. Helillä ja Timolla on molemmilla taustana sekä vankka on ura kyseisissä lajeissa että tuomaripätevyydet. Jos kurssivalikoimasta ei löydy sopivaa kurssia sinulle, niin suunnittele oma unelmapäiväsi tai viikonloppu.

Lue lisää >

Interaktiivisesti verkossa

Suositut verkkokurssimme kattavat noutajan koulutuksen pennusta kilpakenttien konkareihin. Sama tuttu yksilöllinen ote on ohjenuoramme myös verkossa. Kurssimme ovat interaktiivisia ja sisältävät harjoituksia, jotka videoit koirasi kanssa, ja käymme niitä yhdessä läpi kurssilla. Tarjoamme paljon esimerkkimateriaalia videoina, joista voit nähdä, miten tehtävä kuuluu tehdä. Jos joku tehtävä ei onnistu, pohdimme yhdessä syitä ja ratkaisuja.

Lue lisää >

Webinaarit ja Take Away -kurssit

Onko suunnitelmissa taipumuskoe, muttet et oikein tiedä, mitä taitoja siihen tarvitaan? Tiedätkö mitä kaikkea noutajan vesityöskentelyyn kuuluu? Suuntie ja pysähtymisen opetus? Entä mitä on otettava huomioon, jos haaveissa siintääkin A- tai KV-koe? Näihin ja moneen muuhun noutajamaailman aiheeseen voit saada tulevaisuudessa vastauksen verkkoluennoiltamme ja webinaareista.

Lue lisää >

Blogi

Villilän blogissa esittelemme ajatuksiamme ja ajankohtaisia palveluitamme. Myös asiakkaamme ovat tervetulleita kirjoittamaan kokemuksistaan meillä blogiimme! Blogissamme voit myös seurata elämäämme maaseudun rauhassa.