Koulutuspalvelut ja hinnasto

 
Tältä sivulta löydät tietoja koulutuspalveluistamme ja hinnastomme, koulutusten maksutavat ja ohjeita koulutuksiin ja kursseille ilmoittautumisesta.
 

Ohjeita sinulle, joka olet tulossa koulutukseen Villilään paikan päälle: Villilään tulijan ohjeet >

Hinnasto 1.2.2022 alkaen

 

Yksityistunnit ja muut yksityiskoulutukset

(Varaukset ja tiedustelut: ota yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella)

 • Yksityistunti (1 h) on erinomainen Sinulle, joka haluat yksilöllistä koulutusta itsellesi ja koirallesi. Voimme paneutua koulutuskerralla tiettyyn haasteeseen, tai voit käydä meillä säännöllisesti haluaminasi ajankohtina, jolloin varmistamme järjestelmällisen etenemisen koulutuksessa. Yksittäisen tunnin lisäksi voimme järjestää yksityistunnin kahtena peräkkäisenä päivänä (esim. ensimmäinen tunti illasta ja seuraava tunti aamusta), jolloin saat tuhdin paketin jatkoharjoitteluun kotona. Yksäreitä järjestämme myös nuorille koirille (3 kk:n iästä lähtien). Hinta 65 eur
 • Yksityiskoulutus kahdelle koirakolle (1,5 tai 2 h) voidaan järjestää asiakkaan toiveiden mukaan haluamanasi perus- tai teemakoulutuksena (esim. vesityö, arkitottelevaisuus, linjatyöskentely). Hinta 110 eur (1,5 h), 130 eur (2 h)
 • UUTTA! Villilän valmennukset

  Vastaamme kysyntään, ja aloitamme joulukuussa Villilän valmennusryhmät. Valmennusryhmissä saat mahdollisuuden kehittyä pitkäjänteisesti, kuitenkin haluamasi ajan, kulkien kanssamme yhteistä polkua koirasi kanssa.

  Valmennuspäivät pidämme Villilässä. Aloitamme talvikaudella, johon kuuluvat koulutukset joulu-, tammi, helmi- ja maaliskuussa. Kerran kuukaudessa on lähipäivä Villilässä. Kesäkausi alkaa huhtikuussa, ja se kestää elokuuhun saakka. Kullekin valmennusryhmälle perustamme tueksesi oppimisryhmän Facebookiin. Tapaamme myös verkossa toisen ja kolmannen valmennuskerran välissä. Koulutusten välissä sinulla on käytössäsi myös kouluttajan tuki, joten sinun ei tarvitse jäädä yksin mahdollisten haasteiden edessä kotonakaan! Koirakot on jaettu lähtö- ja tavoitetason mukaisiin ryhmiin. Lisätietoja talven 2021-2022 valmennuksista täältä:  Valmennukset Villilässä talvi 2021-2022

 • PentuEskari on pentukoirille (alle 7 kk) tarkoitettu yksityiskoulutus, jonka ajankohdat voimme valita aikataulujesi mukaan. Pentueskariin kuuluu kolme kertaa Villilässä kouluttajan opeissa. Pentueskarissa voimme katsoa kaikkea pennun koulutukseen liittyvää, niin eloa arjessa yhdessä perheen kanssa kuin noutavan koiran koulutuksen alkeita. Hinta 150 eur (3 x 1 h)
 • Etävalmennus: Painitko jonkun tietyn haasteen parissa, ja haluaisit erityisesti siihen apua ja sparrausta? Vai haluatko oppia muuten vaan lisää ja edetä systemaattisesti harrastuksesi parissa? Tarjoamme sinulle yksilöllistä koulutusta verkon kautta omiesi ja tekemiemme vinkkivideoiden ja palautetuokioiden kautta. Etävalmennus sisältää aloitustuokion ja kolme keskustelukertaa verkon kautta. Kullakin kerralla saat ohjeet ja kommentit omien videoidesi pohjalta ja vinkkivideon etenemiseen, ohjeet myös kirjallisesti. Aikataulun voimme sovitella oman tahtisi mukaan! Joskus voi olla hyvä tavata jopa viikon välein, mutta yhtä hyvin voimme sopia tapaamiset vaikkapa kerran kuukaudessa. Hinta 200 eur (sis. alv), lisäkerrat 55 eur (sis. alv). Tähän voit yhdistää koulutukset Villilässä -joko ryhmässä tai yksityistunneilla.

Pienryhmäkoulutukset

(Varaukset ja tiedustelut: ota yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella)

 • Pienryhmä 3-4 koirakkoa (2h), hinta 200 eur
 • Pienryhmä 5-6 koirakkoa (3 h), hinta 300 eur

Voimme suunnitella teidännäköisenne koulutuksen (peruskoulutus, vesityökoulutus, pentutapaaminen, mock trial -field trial -koulutus jne.) kokoamallesi ryhmälle Villilässä. Tervetuloa -meillä on aina jotain uutta tarjolla monipuolisissa harjoitusmaastoissamme juuri teille!

Koulutuspäivät yhdistyksille, kasvattajille ja yksityishenkilöille 

(Varaukset ja tiedustelut: ota yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella)

 • Koulutuspäivä joko Villilän maastoissa tai asiakkaan maastoissa 500 eur/pvä (2 x 3 h), 300 eur/ 3 h.
 • Asiakkaan maastoissa järjestettävissä koulutuksissa sovimme matkakuluista erikseen. Koulutamme 15.5.-15.8. pääosin Villilässä, mutta muina aikoina voimme tulla kouluttamaan myös teille! Kysy lisää Heliltä tai Timolta.
 • Asiakkaan järjestämissä koulutuksissa voimme sopia ryhmäkoon erikseen.

Päivä/iltaryhmäkoulutukset ja koulutuspäivät Villilässä 

 • 2 h koulutukset 45 eur
 • 3 h koulutukset 55 eur
 • Koulutukset löytyvät verkkokaupastamme. Koulutukset, ja niihin ilmoittautuminen Villilän kaupan kautta Astu kauppaan >
 • Villilän koulutukset ja valmennukset pyörivät nyt myös talviaikaan! Meillä on mainiot paikat harjoitella myös lumisena aikana. 

Verkkokurssit 

 • 80-180 eur (ks. verkkokurssit)
 • Etävalmennusta myös verkon kautta, ks. ylempänä Yksityistunnit ja -koulutukset
 • Seuraa verkkokurssitarjontaamme täällä verkkokaupastamme ja Facebook-sivuiltamme
 • Kursseille ilmoittaudutaan Villilän kaupan kautta Astu kauppaan >
 • Järjestämme talven aikana myös verkkoluentoja ja webinaareja-pysy kuulolla ja Astu kauppaan >
 
 
Maksutavat:
-Verkokurssit ja -koulutukset: nämä voit maksaa suoraan Kaupassamme eri maksuvälineillä ilmoittautumisen yhteydessä.
-Koulutukset Villilässä: nämä suositellaan maksettaviksi paikan päällä (valitse silloin varatessasi koulutusta kaupassamme maksutavaksi ”maksu Villilässä”.
-Lahjakortti: jos haluat käyttää olemassa olevaa lahjakorttiasi, valitse verkkokaupassa maksutavaksi ”maksu Villilässä”. Laita Helille sähköpostia, että haluat käyttää lahjakorttiasi ([email protected]).
-Meillä käyvät maksuvälineeksi myös useimmat liikuntaedut (Smartum, Edenred, Eazy Break, ePassi, Tyky+), ja tämä maksumahdollisuus on ilmoitettu erikseen kunkin koutuksen/kurssin tiedoissa. Löydymme palveluntarjoajien mobiilisovelluksista nimellä ”Villilän koira- ja virkistyspalvelut”. Jos haluat maksaa näillä maksutavoilla, valitse Kaupassamme maksutavaksi ”maksu Villilässä”, ja laita Helille sähköpostia ([email protected]) maksusuorituksesta tai lisäohjeiden saamiseksi.