Palvelut ja hinnasto

 
Tältä sivulta löydät palvelumme ja hinnastomme, maksutavat ja ohjeita koulutuksiin ja kursseille ilmoittautumisesta.
 

Ohjeita sinulle, joka olet tulossa koulutukseen Villilään paikan päälle: Villilä tapahtumaohjeistus >

 

Yksityistunnit ja muut yksityiskoulutukset

(Varaukset ja tiedustelut: ota yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella)

 • Yksityistunti (1 h) on erinomainen Sinulle, joka haluat yksilöllistä koulutusta itsellesi ja koirallesi. Voimme paneutua koulutuskerralla tiettyyn haasteeseen, tai voit käydä meillä säännöllisesti haluaminasi ajankohtina, jolloin varmistamme järjestelmällisen etenemisen koulutuksessa. Yksittäisen tunnin lisäksi voimme järjestää yksityistunnin kahtena peräkkäisenä päivänä (esim. ensimmäinen tunti illasta ja seuraava tunti aamusta), jolloin saat tuhdin paketin jatkoharjoitteluun kotona. Yksäreitä järjestämme myös nuorille koirille (3 kk:n iästä lähtien). Hinta 60 eur
 • Yksityiskoulutus kahdelle koirakolle (1,5 tai 2 h) voidaan järjestää asiakkaan toiveiden mukaan haluamanasi perus- tai teemakoulutuksena (esim. vesityö, arkitottelevaisuus, linjatyöskentely). Hinta 90 eur (1,5 h), 110 eur (2 h)
 • PentuEskari on pentukoirille (alle 7 kk) tarkoitettu yksityiskoulutus, jonka ajankohdat voimme valita aikataulujesi mukaan. Pentueskariin kuuluu kolme kertaa Villilässä kouluttajan opeissa. Pentueskarissa voimme katsoa kaikkea pennun koulutukseen liittyvää, niin eloa arjessa yhdessä perheen kanssa kuin noutavan koiran koulutuksen alkeita. Hinta 150 eur (3 x 1 h)
 • Etävalmennus: Painitko jonkun tietyn haasteen parissa, ja haluaisit erityisesti siihen apua ja sparrausta? Vai haluatko oppia muuten vaan lisää ja edetä systemaattisesti harrastuksesi parissa? Tarjoamme sinulle yksilöllistä koulutusta verkon kautta omiesi ja tekemiemme vinkkivideoiden ja palautetuokioiden kautta. Etävalmennus sisältää aloitustuokion ja kolme keskustelukertaa verkon kautta. Kullakin kerralla saat ohjeet ja kommentit omien videoidesi pohjalta ja vinkkivideon etenemiseen, ohjeet myös kirjallisesti. Aikataulun voimme sovitella oman tahtisi mukaan! Joskus voi olla hyvä tavata jopa viikon välein, mutta yhtä hyvin voimme sopia tapaamiset vaikkapa kerran kuukaudessa. Hinta 200 eur (sis. alv), lisäkerrat 55 eur (sis. alv). Tähän voit yhdistää koulutukset Villilässä -joko ryhmässä tai yksityistunneilla.

Pienryhmäkoulutukset

(Varaukset ja tiedustelut: ota yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella)

 • Pienryhmä 3-4 koirakkoa (2h), hinta 220 eur
 • Pienryhmä 5-6 koirakkoa (3 h), hinta 300 eur

Voimme suunnitella teidännäköisenne koulutuksen (peruskoulutus, vesityökoulutus, pentutapaaminen, mock trial -field trial -koulutus jne.) kokoamallesi ryhmälle Villilässä. Tervetuloa -meillä on aina jotain uutta tarjolla monipuolisissa harjoitusmaastoissamme juuri teille!

Koulutuspäivät yhdistyksille, kasvattajille ja yksityishenkilöille 

(Varaukset ja tiedustelut: ota yhteyttä sivun lopussa olevalla lomakkeella)

 • Koulutuspäivä joko Villilän maastoissa tai asiakkaan maastoissa 500 eur/pvä (2 x 3 h), 300 eur/ 3 h.
 • Asiakkaan maastoissa järjestettävissä koulutuksissa sovimme matkakuluista erikseen. Koulutamme 15.5.-15.8. pääosin Villilässä, mutta muina aikoina voimme tulla kouluttamaan myös teille! Kysy lisää Heliltä tai Timolta.
 • Asiakkaan järjestämissä koulutuksissa voimme sopia ryhmäkoon erikseen.

Päivä/iltaryhmäkoulutukset ja koulutuspäivät Villilässä 

 • 2 h koulutukset 45 eur
 • 3 h koulutukset 55 eur
 • Seuraa koulutustarjontaamme täällä (tähän linkki ajankohtaista-osion sivulla olevaan linkkiin)
 • Koulutuksiin ilmoittaudutaan Villilän kaupan kautta Astu kauppaan >
 • Järjestämme näitä koulutuksia pääosin sulan maan aikaan. Tulossa: kesän iltakoulutuksiin useamman kerran kortit hieman yksittäistä kertaa edullisemmin!

Verkkokurssit 

 • 80-150 eur (ks. verkkokurssit)
 • Etävalmennusta myös verkon kautta, ks. ylempänä Yksityistunnit ja -koulutukset
 • Seuraa verkkkurssitarjontaamme täällä (tähän linkki ajankohtaista-osion sivulla olevaan linkkiin)
 • Kursseille ilmoittaudutaan Villilän kaupan kautta Astu kauppaan >
 • Tulossa myös verkkoluentoja ja webinaareja-pysy kuulolla ja Astu kauppaan >
 
 
Maksutavat:
-Verkokurssit ja -koulutukset: nämä voit maksaa suoraan Kaupassamme eri maksuvälineillä ilmoittautumisen yhteydessä.
-Koulutukset Villilässä: nämä suositellaan maksettaviksi paikan päällä (valitse silloin varatessasi koulutusta kaupassamme maksutavaksi ”maksu Villilässä”.
-Lahjakortti: jos haluat käyttää olemassa olevaa lahjakorttiasi, valitse verkkokaupassa maksutavaksi ”maksu Villilässä”. Laita Helille sähköpostia, että haluat käyttää lahjakorttiasi (heli@villila.net).
-Meillä käyvät maksuvälineeksi myös useimmat liikuntaedut (Smartum, Edenred, Eazy Break, ePassi, Tyky+), ja tämä maksumahdollisuus on ilmoitettu erikseen kunkin koutuksen/kurssin tiedoissa. Löydymme palveluntarjoajien mobiilisovelluksista nimellä ”Villilän koira- ja virkistyspalvelut”. Jos haluat maksaa näillä maksutavoilla, valitse Kaupassamme maksutavaksi ”maksu Villilässä”, ja laita Helille sähköpostia (heli@villila.net) maksusuorituksesta tai lisäohjeiden saamiseksi.