Interaktiivisesti verkossa

 

Verkkokurssit

Villilän verkkokurssilla saat treenireppuusi runsaasti uusia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja harjoitteluun. Mikä parasta koulutusmateriaalit ovat käytössäsi vielä kurssin jälkeenkin sovitun ajan. Kaikkea ei siis tarvitse omaksua kerralla, vaan voit palata tehtäviin myöhemmin uudestaan.

Tutustu verkkokursseihimme >

 

Etävalmennus

Etävalmennus on interaktiivisen verkkokoulutuksemme kaikkein henkilökohtaisin ja yksilöllisin muoto. Jos haluat viedä omaa koiraasi systemaattisesti eteenpäin kohti valitsemiasi tavoitteita, voit valita etävalmennuksemme koulutuksesi tueksi. Etävalmennuksessa saat ammattilaisen ohjeet ja avun koulutuksen jokaisessa vaiheessa. Seuraamme edistymistäsi ja autamme matkan varrella tulevien pulmien ratkomisessa. Voit etävalmentautua verkossa yksin tai ryhmässä. Jos sinulla on tavoite – niin meiltä löytyvät välineet sen saavuttamiseen.

 

Tai kysy lisää lomakkeella:

    Takaisin Pro Paws -sivulle >

    Blogi

    Villilän blogissa esittelemme ajatuksiamme ja ajankohtaisia palveluitamme. Myös asiakkaamme ovat tervetulleita kirjoittamaan kokemuksistaan meillä blogiimme! Blogissamme voit myös seurata elämäämme maaseudun rauhassa.