Tutustu meihin.

Heli Siitari

Villilän yrittäjänä toimiva Heli Siitari on koulutukseltaan filosofian tohtori ja dosentti ja tehnyt pitkän uran sekä tutkijana Jyväskylän yliopistossa että asiantuntijana luontoalalla. Hänellä on merkittävä kokemus järjestöjen toiminnasta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Heli on tunnettu uudistajana ja yhteistyön rakentajana. Metsästäjäliiton toiminnanjohtajana hän luotsasi liitolle uuden strategian ja brändin. Luonnon- ja riistahoitosäätiön toiminnanjohtajana hänet muistetaan yhteistyökykyisenä asiantuntijajohtajana.

Noutajamaailman monipuolinen osaaja

Heli on metsästänyt noutajiensa kanssa aktiivisesti ja tuomaroinut noutajien kokeita niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. Hän on noutajien taipumuskokeen, working testin ja A-kokeen ylituomari. Heli on pidetty kouluttaja, jonka käsissä asiat ovat aina järkevästi jäsenneltyinä.  Koulutuksen päämääränä on yksiselitteisesti: toimiva ja  monipuolinen metsästykoira. Helin FTW-19 Jake of Dukefield on vuoden 2019 noutajien Suomen mestari noutajien kuninkuuslajissa eli A-kokeessa. Helillä on myös muita SM-tason mitalisijoja noutajien kokeista, ja menestystä kaikissa rodunomaisissa lajeissa niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Timo Luomanen

Yrityksen toimitusjohtaja Timo Luomasella on pitkä kokemus yritysmaailmasta myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Pitkäaikaisten ja menestyksekkäiden asiakassuhteiden luominen ja hoitaminen ovat Timon erityisalaa. Hän on perehtynyt ja kokenut myynnin johtaja sekä toimialan luotsaaja. Koulutuksenaan Timolla on  strategisen johtamisen MBA-tutkinto. Timolla on kokemusta niin pk-puolelta kuin kansainvälisistä suurista yrityksistä.

Pitkän ajan kokemus

Timo on pitkän linjan noutajaharrastaja ja määrätietoinen kouluttaja sekä noutajien working test -ylituomari. Hän on intohimoinen metsästäjä, mikä antaa hyvät perusteet metsästyskoiran kouluttamiseen. Kokemusta löytyy monenlaisesta metsästysmuodosta ja riistanhoidosta. Yhdessä Helin kanssa Timo on tuomaroinut monissa Euroopan maissa. Timo on myös  kouluttautunut koiranohjaanana aktiivisesti monien kokeneiden kouluttajien opeissa. Koiransa Neron (Ragweed’s Easyrider of Fendawood) kanssa hän on hankkinut menestystä mm. Italian mestaruuskilpailuissa (v. 2019 3. sija ja v. 2020 sijalla 5.) sekä noutajien FCI:n mestaruuskilpailuissa Espanjassa joulukuussa 2020 (sija 8-9). 

Blogi

Villilän blogissa esittelemme ajatuksiamme ja ajankohtaisia palveluitamme. Myös asiakkaamme ovat tervetulleita kirjoittamaan kokemuksistaan meillä blogiimme! Blogissamme voit myös seurata elämäämme maaseudun rauhassa.