Majoitus Villilässä

 

 
Voit yöpyä vierailusi yhteydessä yhteistyökumppaniemme tarjoamissa majoituskohteissa. 

Kodikas Koulurannan toimintakeskus, Hiidenniemen hirsihuvilat vai uusi yhteistyökumppanimme, historiaa hohkava Koskentila? Löydät varmasti mieluisesi majoitusvaihtoehdon! Ja kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin myös koirat ovat tervetulleita -tietysti!

 

Toimintakeskus Kouluranta, palvelee ympäri vuoden, 5  km Villilästä

Jos haluat yhdistää lomaasi täysylläpidon, on valintasi Koulurannan aamiaismajoitus. Koulurannan Piko ja Heimo toivottavat myös asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi mihin vuodenaikaan tahansa! Kesäaikaan lämpiää joka ilta lempeälöylyinen rantasauna Kutemajärven rannalla, ja aamulla sinua odottaa maittava ja runsas aamupala. Voit halutessasi varata myös lounaan ja illallisen etukäteen Pikolta. 
 
Toimintakeskus Kouluranta tarjoaa B & B –majoitusta kodikkaassa ja lämminhenkisessä vanhassa kyläkoulussa Kutemajärven rannalla. Majoitusta tarjolla 2 x 4 hh ja 4 x 2 hh eli 16 hengelle, ja lisäksi myös saunatupa max 3 hengelle pihasaunan yhteydessä. Kouluranta sijaitsee n. 5 km Villilästä. Koulurannan ystävällinen isäntäpari Piko ja Heimo lämmittävät sinulle iltasaunan haluamanasi ajankohtana, ja aamusi aloitat runsaalla aamiaisella. Nämä kuuluvat majoituksen hintaan (33 euroa omilla liinavaatteilla, talon liinavaatteilla 10 eur lisämaksu). Koiran saat tuoda huoneeseen 10 euron lisämaksusta (maksu per majoittuja ja majoituskerta). Voit varata porukallesi myös lounaan (keittolounas 9 eur, muu kuin keittolounas 11 eur, lounas sisältää jälkiruuan) tai illallisen (11 eur, sisältää jälkiruuan). Voimme sanoa kokemuksesta, että Pikon pöydästä löytyy herkkuja kaikkeen makuun! Myös illanvietot koulun vanhassa juhlasalissa järjestyvät isommallekin porukalle! Pihapiirissä myös tilava kota ja kätevä kilometrin lenkkipolku koiran ulkoilutukseen. Pihapiirissä myös tilaa asuntovaunuille ja. -autoille. Majoituksen voit varata suoraan Koulurannasta, p. 050 361 1860. 
 

Hiidenniemen Farmin hirsihuvilat, 5  km Villilästä

Viikonloppu kaveriporukalla järvenrantamökissä, omassa rauhassa? Tällöin paras vaihtoehto on vuokrata tilava ja  korkeatasoinen mökki Hiidenniemen Farmilta. Farmin yhteydessä toimii myös kotieläinpiha, joten tekemistä riittää vaikka koko perheelle! 
 

Hiidenniemen Hirsihuvilat tarjoaa majoitusta kolmessa tilavassa täysvarustellussa hirsihuvilassa porukallenne. Käytössäsi ovat huvilat Kivitasku, Kivipuro ja Hiidenkivi, jotka sijaitsevat myös n. 5 km Villilästä. Huviloissa on kaksi erillistä makuuhuonetta (alakerrassa parisänky, yläkerran makkarissa parisänky erillisillä vuoteilla, 2 irtosänkyä, sekä tilavalla parvella kaksi laveria, jotka saa tarvittaessa levitettyä). Täten yhdessä huvilassa on tilat 8-10 henkilölle. Ja lisäksi oikein tiukassa tilanteessa myös olohuoneen sohva taipuu vuodesohvaksi J. Mökeistä lisätietoa osoitteessa https://hiidenniemi.net/hirsihuvilat/. Varaukset ja hinnat yhteistyökoodilla Farmin verkkokaupan kautta 120-236 eur/mökki/vrk (sesongin mukaan, alempi hinta voimassa 4.6.2021 saakka ja 11.9. 2021 ->. Mökkien saatavuus on rajoitettu sesonkiaikaan eli kesällä.  Lisätietoja myös Heliltä!  

 

Koskentila ja Nykälänkosket, Nykälä, 23 min Villilästä

Koskentila tarjoaa majoitusta talviasuttavissa aitoissa toukokuusta lokakuuhun. Aamiaisen ja muut ateriat voit valmistaa itse yhteiskäytössä olevassa keittiörakennuksessa, mistä löytyvät myös suihkut.
 
Koskentila on uusin yhteistyökumppanimme. Tilalla on perinteet vieraiden kestityksestä jo vuosikymmenten ajan. Historiaa huokuva päärakennus ja kymmenen muuta rakennusta muodostavat kauniin kokonaisuuden Naarajoen melontareitin varrella. Nykälänkosket on samalla myös suosittu taimenkalastuskohde. joten ota tänne kalastuksesta pitävät perheenjäsenenet mukaan! Lähellä on myös Toivoharjun islanninhevostila, joten voit yhdistää vaikkapa issikkavaelluksen lomaasi! 

Voit ladata Koskentilan esitteen tästä  Esite 2021 ja hinnaston täältä Hinnasto 2021. Voit varata majoituksen suoraan Koskentilalta sähköpostitse [email protected] tai p. 040 5385166. Koskentilan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Koskentila

 

 

     
     

    Takaisin Pro Paws -etusivulle