Take away! Villilän tietoisku noutajien taipumuskokeesta (NOU)

35,00 sis. alv.

Heti ladattavissa oleva Take Away -kurssi! Mikä on noutajien taippari ja kuka siihen voi osallistua? Mihin sitä vaaditaan? Miten taipumuskokeeseen ilmoittaudutaan ja mitä koepäivänä tapahtuu? Oletko kiinnostunut arvosteluperusteista? Mikä ero on pöytäkirjan hakuinnolla ja noutohalulla? Miellyttävä koepäivä virtuaalisesti taipparituomari Tuija Hukkasen ja Villilän Heli Siitarin johdolla. Pääset katsomaan myös Villilän Timon ja Foxyn taipparisuoritukset! Tietoisku koostuu 4 videosta, yhteensä noin kaksi tuntia asiaa selkeästi esitettynä! Saat tietoiskun käyttöösi heti.

(Kuvat Tuijasta: Katri Hietikko)

Kuvaus

Perusteellinen tietopaketti noutajien taipumuskokeesta (NOU, taipparit). Asiaa sekä aloittelevalle että jo kokeneemmalle koiranohjaajalle! Käymme läpi Villilän Helin ja  taipumuskokeen ja noutajien B-metsästyskokeen ylituomarin Tuija Hukkasen kanssa taipumuskokeen luonnetta, sääntöjä, arvostelua ja mikä parasta -itse koetta videoiden ja diaesityksen avulla. Tietoisku koostuu neljästä osasta:

  1. Kohti taipumuskoetta (3 min). Taipumuskokeen yleisesittely ja tutustuminen Tuijaan.
  2. Taipumuskokeen tarkoitus ja luonne (19 min). Käymme läpi diaesityksen ja Helin kysymysten avulla sääntöjen puitteissa taipparin osallistumisoikeutta, ja ilmoittautumiskäytäntöä käytännön esimerkein.
  3. Taipumuskokeen käytännönjärjestelyt ja suoritukset koepäivänä (55 min). Tässä jaksossa tutustumme taipparipäivään aina koekutsun saapumisesta kunniakirjojen jakoon. Vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin: Mitä mukaan taippareihin? Mitä riistaa taippareissa käytetään? Miten kukin osasuoritus (sosiaalinen käyttäytyminen, vesityö, haku ja jälki) käytännössä tehdään? Katsomme osiossa videolta läpi myös Villilän Timon ja Foxyn taipumuskokeen  syksyltä 2020 (tuomarina Tuija). Pääset siis mukaan itse koetunnelmaan kokeneen ohjaajan matkassa! Jännittääköhän Timoa?
  4. Koiran arvostelu taipumuskokeessa (43 min). Mitkä ovat sääntöjen mukaan arvosteltavat ominaisuudet ja miten niitä käytännössä arvostellaan? Tuijan kanssa paneudumme tähän aiheeseen perusteellisesti, eli tutustumme yksityiskohtaisesti taipparin arvosteluun ja eri arvostelukohtiin koepöytäkirjassa. Tässä tuhtia tietoa ihan kenelle vaan -myös kokeneelle harrastajalle!

Saat tämän tuotteen heti käyttöösi maksutapahtuman jälkeen -ohjeet lataamiseen tulevat ostotapahtuman yhteydessä!