Take Away -David Latham: Kokeneen koiran kouluttaminen

40,00 sis. alv.

Take away -heti katsottavissa! David Lathamin webinaarisarjan kolmannessa jaksossa menemme noutajan syvemmälle siihen, mitä tarkoittaa, kun ”koira on valmis”. Miten tähän päästään? Miten valmistautua isoihin kokeisiin? Mitä se Davidin mukaan käsittää? Milloin koira on valmis kokeisiin? Miten pitää koiraa huippukunnossa?

65 varastossa

Kuvaus

Kolmijaksoisessa Villilän webinaarisarjassa meidän vieraaksemme saapuu nelinkertainen, maailman arvostetuimman noutajakisan IGL:n voittaja, arvostettu kouluttaja ja Englannin noutajamaajoukkueen kapteeni, David Latham. Davidin kanssa keskustelemme monipuolisesti noutajan kouluttamisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Webinaari on tarkoitettu kaikille noutajan kouluttamisesta kiinnostuneille.

Ensimmäinen jakso käsittelee noutajan pennun valintaa, kasvua ja pennun ensimmäisen vuoden harjoitteita. Toisessa jaksossa (2 osiota) käymme läpi noutajan peruskoulutusta, ja kolmas jakso keskittyy koiran valmisteluun kokeita varten ja huipulla olevan koiran koulutukseen. Webinaarit pidetään englanniksi, ja ne ovat haastattelumuotoisia. Webinaaritallenne on katsottavissa 2 kk ajan ostopäivästä.

Hinta: Neljän webinaarinauhoitteen paketti 100 eur (sis. alv) (yksittäiset webinaarit omina tuotteinaan: 40 eur. Huom! Noutajan Peruskoulutus sisälstää kaksi osaa, ja kummatkin nauhoitteet sisältyvät 40 eur hintaan).

Jotta varmistaisit tuotteen saatavuuden heti käyttöösi, kirjaudu sisään/rekisteröidy verkkokauppaan ostoksen yhteydessä.