6.5. David Latham: Kokeneen koiran kouluttaminen

30,00 sis. alv.

Kolmannessa jaksossa menemme noutajan syvemmälle siihen, mitä tarkoittaa, kun “koira on valmis”. Miten tähän päästään? Miten valmistautua isoihin kokeisiin? Mitä se Davidin mukaan käsittää? Milloin koira on valmis kokeisiin? Miten pitää koiraa huippukunnossa? Muun muassa näitä ja paljon muita kysymyksiä käsittelemme webinaarisarjamme kolmannessa osassa torstaina 6.5.2021 klo 19-20:30.

72 varastossa

Kuvaus

Kolmiosaisessa Villilän webinaarisarjassa meidän vieraaksemme saapuu nelinkertainen, maailman arvostetuimman noutajakisan IGL:n voittaja, arvostettu kouluttaja ja Englannin noutajamaajoukkueen kapteeni, David Latham. Davidin kanssa keskustelemme monipuolisesti noutajan kouluttamisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Webinaari on tarkoitettu kaikille noutajan kouluttamisesta kiinnostuneille.

Ensimmäinen jakso käsittelee noutajan pennun valintaa, kasvua ja pennun ensimmäisen vuoden harjoitteita. Toisessa jaksossa käymme läpi noutajan peruskoulutusta, ja kolmas jakso keskittyy koiran valmisteluun kokeita varten ja huipulla olevan koiran koulutukseen. Webinaarit pidetään englanniksi, ja ne ovat haastattelumuotoisia. Osallistujat saavat ehdottaa kysymyksiä Davidille jo etukäteen Facebook-sivuillamme, ja webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä myös chatin kautta (ja myös suomeksi)!

Webinaari on kertaluontoinen, mutta hintaan kuuluu kertaluontoinen kuukauden ajan voimassaoleva katseluoikeus tallenteeseen. Mikäli et siis pääse paikalle itse webinaari-iltana, saat webinaariin kertaluontoisen katseluoikeuden, joka on voimassa yhden kuukauden! Kaikki webinaarit pidetään iltaisin klo 19-20:30.

Linkki webinaariin lähetetään sinulle sähköpostitse viimeistään webinaaripäivänä.

Hinta: Kolmen live-webinaarin paketti 75 eur (sis. alv) (yksittäiset webinaarit omina tuotteinaan: 30 eur). Myös tässä vaihtoehdossa kunkin webinaarin voi katsoa live-tilaisuuden jälkeen yhden kerran.