Nauhoite: David Latham: Pennun koulutus

30,00 sis. alv.

La 27.3. lähtien saatavilla nauhoite David Lathamin pentuwebinaarista, joka pidettiin 24.3.!

David Lathamin kanssa keskustelemme monipuolisesti noutajan pennun ensimmäisestä vuodesta. Miten valita oikea yhdistelmä ja oikea pentu? Mitä välineitä koulutuksessa tarvitaan? Milloin pennulla tulee olla maltti kunnossa? Milloin voin totuttaa pennun laukaukseen? Mitä pennun tulisi osata 12 kuukauden iässä? Muun muassa näitä ja paljon muita kysymyksiä käsittelimme webinaarisarjamme ensimmäisessä osassa 24.3.2021

69 varastossa

Kuvaus

Kolmiosaisessa Villilän webinaarisarjassa meidän vieraaksemme saapuu nelinkertainen, maailman arvostetuimman noutajakisan IGL:n voittaja, arvostettu kouluttaja ja Englannin noutajamaajoukkueen kapteeni, David Latham. Davidin kanssa keskustelemme monipuolisesti noutajan kouluttamisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Webinaari on tarkoitettu kaikille noutajan kouluttamisesta kiinnostuneille.

Ensimmäinen jakso käsittelee noutajan pennun valintaa, kasvua ja pennun ensimmäisen vuoden harjoitteita. Toisessa jaksossa käymme läpi noutajan peruskoulutusta, ja kolmas jakso keskittyy koiran valmisteluun kokeita varten ja huipulla olevan koiran koulutukseen. Webinaarit pidetään englanniksi, ja ne ovat haastattelumuotoisia.

Webinaareista on saatavilla nauhoitteet kertakatseluoikeudella. Nauhoitteen voi ostaa jälkeen päin erikseen. Kertanauhoite (katsottavissa kuukauden ajan webinaarin jälkeen) kuuluu webinaariosallistujille hintaan.

 

Hinta: webinaarinauhoite 30 eur