Palvelumme.

Nostamme sinut toiminnassasi uudelle levelille.

​Villilä Luonto tarjoaa sinulle uudenlaista, ainutlaatuista palvelua. Meille on tärkeintä  asiakkaasta huolehtiminen. Aitous ja välittäminen ovat mukana heti ensi kosketuksesta. Toimintaamme ohjaavat asiantuntijuus, kokonaisvaltainen ajattelu ja tunteella tekeminen. Tunne on läsnä kaikessa, mitä teemme.

Asiantuntijapalvelut

Selvitykset, policy briefit ja tieteen popularisointi

Tuotamme tieteeseen ja tutkittuun tietoon perustuvia selvityksiä, analyysejä ja kirjoituksia haluamastasi aiheesta rautaisella kokemuksella. Etsimme tarvittavan tiedon, työstämme sitä ja valmistamme siitä ymmärrettävän tarpeisiisi sopivan esityksen. Teemme myös eri maiden käytäntöjen välisiä vertailuja halutusta aiheesta. 

Fasilitointi ja moderointi

Palveluumme kuuluvat myös fasilitointi- ja moderointipalvelut Helin vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla toteutettuna. Heli on erityisesti tunnettu rakentavasta lähetysmistavastaan. Hän ohjaa ihmisiä työskentelemään yhdessä kohti asetettua päämäärää siten, että kaikki osapuolet saavat äänensä kuuluviin. Näitä palveluita tarjoamme myös verkkototeutuksina.

Kerro meille, miten voimme auttaa sinua?

Autamme mielellämme yrityksiä ja yhteisöjä myös pienemmissä hankkeissa ja projekteissa. Käänny luottavaisin mielin puoleemme, kun tarvitset osaavaa kumppania esimerkiksi yhteisöviestinnän, yhteiskunnallisen vaikuttamisen tai asiakkuuksien kehittämistyön projekteissa. Kysy meiltä, missä kaikessa voimme olla avuksi.

Tutustu Heliin ja Timoon

CV Siitari >

Heli ja Fenix

Koulutuspalvelut noutajille

Villilä Pro Paws -koulutuksissa ovat kaikki huipputassuja, mutta huipun määrittää jokainen koirakko ihan itse omien harrastustavoitteidensa mukaisesti. Yhdelle se on taipumuskoe ja hyvin toimiva metsästyskoira tai harrastuskaveri moneen lajiin. Toinen taas tähtää tosissaan kansainvälisten kisojen palkintosijoille ja kolmas voi tarvita mitä vaan edellä mainittujen väliltä. Villilässä kaikki onnistuu. Isäntäparina toimivat Heli Siitari ja Timo Luomanen ovat molemmat noutajamaailman kokeneita ja arvostettuja koetuomareita, joilla on takanaan myös pitkä ja ansiokas kilpailuhistoria niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kisakentillä.

He luotsaavat sinua ja koiraasi eteen päin tiedolla, taidolla ja suurella sydämellä. Villilän Pro Paws -koulutuspalvelut tarjoavat monipuolisia ja asiantuntevia koulutuksia kaikille noutaville huipputassuille isäntineen.

Tutustu kurssitarjontaamme tai suunnittele oma unelmapäiväsi. Tarvittaessa voit kutsua meidät myös sinun luoksesi kouluttamaan.

Villilä Pro Paws >

Virkistys- ja yrityspalvelut

Aktiviteetit & majoitus 

Palvelut ja aktiviteetit yrityksille, mökkiläisille ja paikallisille on tuodaan mukaan valikoimaamme 2021. Kesällä 2021 tarjoamme tilauksesta esimerkiksi rauhoittavan vuohikävelyn kauniissa lähiympäristössämme vuohiemme seurassa. Vuohikävelyyn voit yhdistää esimerkiksi kahvihetken tai lähiruokapiknikin luonnon helmassa. 

Kunnostamme parhaillaan Kiviahon mökkiä majoitustiloiksi. Tämä vanha, ihastuttava, omassa rauhassaan sijaitseva pieni talo on valmis ottamaan vastaan majoittujia jo kaudella 2021. 

Tule tutustumaan Villilään. Ota rohkeasti yhteyttä!  

Ota yhteyttä ›

Vuohikävely tilalla ja tutustuminen lampaisiin

Kävely luonnossa rentouttaa. Tule tutustumaan kauniiseen, monimuotoiseen ympäristöömme kahden vuohemme, Ruusan ja Mustikan, seurassa. Ruusan ja Mustikan kanssa kierrämme turvallisessa ympäristössä pienen kävelylenkin. Matkalla käymme rapsuttamassa kesälampaitamme. Vuohikävelyyn sisältyy kahvihetki maukkaan välipalan kera luonnon helmassa. Voit halutessasi tilata etukäteen myös piknik-aterian, joka tarjoillaan sinulle virkistävässä ympäristössä kauniin luonnon keskellä. Vuohikävelylle voivat osallistua kaikenikäiset. Retken aikana tutustumme maalaisympäristöön, ja saat taluttaa vuohiamme myös itse. Mikä tärkeintä! Voit  nauttia kiireettömyydestä ja kesäisen luonnon kauneudesta.
 

Isäntä & emäntä

Villilän yrittäjäpariskunta Heli ja Timo arvostavat luontoa ja sen puhtaita antimia. He ovat intohimoisia noutajakoiraharrastajia, ja heillä on paljon kokemusta, näkemystä ja yhteistyösuhteita – myös kansainvälisesti. He haluavat kehittää kaikessa toiminnassaan myös omaa osaamistaan.