Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi 2 verkossa alk. 4.3.2021

Interaktiivinen verkkokurssi lajikoulutusta aloittelevan noutajan ohjaajalle. Sopii esimerkiksi taippareihin tähtääville koirakoille, joilla tavoitteet alo-luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme aloittelevan noutajan perustaitoja, kuten muistipaikkaharjoittelun perusteita, damin käsittelyä ja luovutuksia, noudosta luopumista, rauhoittumista ja seuraamista. Teemme myös taippariharjoitteita ja suuntaharjoitusten perusteita. Tavoitteenamme on toimiva metsästyskoira!

4.3.-29.4.2021

(luennot 4.3., 18.3., 1.4., 16.4., 29.4.)

Etäluento torstaisin joka toinen viikko klo 18-19:30, ensimmäinen luento klo 18-20. Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen!

Käy tutustumassa ennakkoon kurssi-infoon ja ohjeisiin, jotka voit ladata oikealla olevasta valikosta koneellesi.

Kurssi ohjaaja

Heli Siitari Heli Siitari
Tekijä

Peruskurssin maksu

150,00 sis. alv.