Tulevat verkkokurssit

 

 
Päivitämme tälle sivulle jatkuvasti Villilän tulevia kursseja ja koulutuksia. Lisäämme kurssit kalenteriimme, kun niille voi ilmoittautua. Näet täältä myös tulevat kurssimme, ja milloin voit ilmoittautua kurssille. Jos haluamasi kurssi tai koulutus on jo täynnä, laita meille viestiä sivun lopussa olevan lomakkeen kautta. Näin voimme lisätä sinut kurssille tai koulutukseen varasijalle. Kesän koulutukset tulevat tänne huhtikuussa. Syksyn verkkokurssit ja koulutukset julkaistaan alkukesästä tällä sivulla. 

 

Kevään ja kesän verkkokurssit:

 

Vesityökurssi verkossa alo-avo -tasoisille koirakoille (max. 8 koirakkoa). Hinta 150 euroa

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille. Odotamme, että perusnouto tulee olla kunnossa kurssille osallistuttaessa. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilnjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella.  
 

Kurssiluennot viikoittain joko tiistaisin (11.5. alkava kurssi) tai keskiviikkoisin (12.5. alkava kurssi), verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Meillä alkaa toukokuussa kaksi vesityökurssia, 11.5. ja 12.5. (täynnä molemmat).

Kesäkuussa 15.6. alkaa vielä yksi kurssi! 

15.6. alkavan kurssin luennot: tiistai 15.6. ja 22.6., keskiviikot 30.6., 7.7. ja 14.7. klo 18-19:30, paitsi ensimmäinen kerta klo 18-20.

(täynnä) 11.5. alkavan kurssit luennot: tiistai 11.5., 18.5., 25.5., 1.6. ja 8.6. klo 18-19:30, paitsi ensimmäinen kerta klo 18-20. 

(täynnä) 12.5. alkavan kurssin luennot: keskiviikko 12.5., 19.5., 26.5., 2.6. ja 9.5. klo 18-19:30, paitsi ensimmäinen kerta klo 18-20. 

Halutessaan voi joskus vaihtaa luentokertaa myös toiselle päivälle. 

Ilmoittautuminen 15.6. alkavalle kurssille verkkokaupassamme. Käy ilmoittautumassa >>

 

Pentukurssi verkossa alk. 16.5.2021 pienen pennun omistajille tai pentuaan odottaville (max. 12 osallistujaa). Hinta 80 euroa

Luentokurssi verkossa, jolla käymme yhdessä läpi noutajanpennun alkutaivalta . Käsittelemme luennoilla pennun peruskoulutusta ja pentuajan haasteita. Kurssiin kuuluu neljä etäluentoa sunnuntaisin. Luentojen aikana keskustellaan aktiivisesti myös osallistujien kokemuksista ja haasteista pienen pennun kanssa. Kurssiluentojen aiheet: 

 1. 16.5. Kurssin aloitus. Pieni pentu tulee taloon. Ensiaskeleet hyvään pentuaikaan. Pennun ensi viikot uudessa kodissa ja tutustuminen uuteen ympäristöön.
 2. 24.5. Pienen pennun ensikosketus noutavan koiran maailmaan. Luoksetulo ja nouto leikin varjolla. Tutustumme luovutuksen harjoitteluun käsikosketuksen avulla. 
 3. 4.6. Pentuajan haasteita. Eri ikäkaudet ja niiden tuomat kommervenkit yhdessäoloon. Pentuajan harjoitusleikit.
 4. 11.6.Noutajan pennun lajikoulutuksen perusteet. Lajikoulutuksen aloittaminen pennun elinkaaressa.
 

Kurssiluennot annettuina ajankohtina yleensä klo 18-19:30, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Seuraava kurssi alkaa elokuussa -seuraa ilmoitteluamme!

 

Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi verkossa (max. 8 koirakkoa). Hinta 150 euroa

Interaktiivinen verkkokurssi lajikoulutusta aloittelevan noutajan ohjaajalle. Sopii esimerkiksi taippareihin tähtääville koirakoille, joilla tavoitteet alo-luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme aloittelevan noutajan perustaitoja, kuten muistipaikkaharjoittelun perusteita, damin käsittelyä ja luovutuksia, noudosta luopumista, rauhoittumista ja seuraamista. Teemme myös taippariharjoitteita ja suuntaharjoitusten perusteita.

Etäluennot joka toinen viikko, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.
 

Seuraava kurssi alkaa elokuussa -seuraa ilmoitteluamme!

Aloittelevien koirakoiden Jatkokurssi verkossa (max. 8 koirakkoa). Hinta 150 euroa

Interaktiivinen verkkokurssi verkossa. Sopii esimerkiksi koirakoille, joilla tähtäin alo-avo -luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Voit tulla tälle kurssille, vaikka et olisikaan aikaisemmin osallistunut verkkokursseillemme! Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme muistipaikkaharjoitteluun perustuen mm. suunta- ja ohjausharjoituksia, erilaisia markkeeraus-ohjaus –yhdistelmiä, hakua, hajualueen ylityksiä ja parityöskentelyn perusteita.

Kurssiluennot joka toinen viikko klo 18-19:30, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Seuraava kurssi alkaa elokuussa -seuraa ilmoitteluamme!

 

Jatkokurssi verkossa avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille (max. 8 koirakkoa). Hinta 150 euroa

Paljon kiitosta saaneen aloittelevien koirakoiden interaktiivisen verkkokurssin jatkokurssi, joka sopii tulevalla kaudella avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille. Sopii myös verkkovesityökurssin käyneille, sekä muille Villilän tyyliin tykästyneille harrastajille. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.
 
Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien metsästyskokeiden avo-voi -luokissa vaadittavien asioiden perusteisiin, harjoitteluun ja erityisesti ohjaajan toimintaan eri tilanteissa. Käsittelemme mm. parityöskentelyä, erilaisia markkeerauksia ja niiden harjoittelua, ohjausta ja erilaisia hallintaharjoituksia, sekä walk- upin ja ajojahdin (drive) käytänteitä.
 

Kurssiluennot joka toinen viikko klo 18-19:30, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Seuraava kurssi alkaa elo-syyskuussa -seuraa ilmoitteluamme!

 
 
 

 

Aikaisempien kurssilaisten kommentteja Villilän verkkokursseista:

”Sain paljon enemmän kuin mitä odotin. Parasta oli, että opin lukemaan koiraani entistä paremmin! Ammattimaista koulutusta” Minna

”Superhyvä kurssi. Opin paljon uutta!” Heidi

”Kurssi ylitti odotukseni. Tärkeimpänä näin selkeät ohjeet treenaukseen.” Jukka

Yhteydenottolomake

   

   
   

  Takaisin Pro Paws -etusivulle >