Loppusyksyn ja alkutalven verkkokurssit

Päivitämme tälle sivulle jatkuvasti Villilän tulevia kursseja ja koulutuksia. Täältä löydät myös itsellesi sopivan kurssin! 

Lisäämme kurssit kalenteriimme, kun niille voi ilmoittautua. Näet täältä myös tulevat kurssimme, ja milloin voit ilmoittautua kurssille. Jos haluamasi kurssi tai koulutus on jo täynnä, laita meille sähköpostia [email protected] Näin voimme lisätä sinut kurssille tai koulutukseen varasijalle. Kesän koulutukset tulevat tänne maalis-huhtikuussa. Syksyn verkkokurssit ja koulutukset julkaistaan loppukesästä tällä sivulla. 

Tiesitkö, että voit opiskella paljon noutajataitoja myös verkon kautta?

Kaikilla ei ole mahdollisuutta kouluttautua paikan päällä, ja kokemuksemme osoittavat, että VOIT oppia paljon asioita myös verkon kautta. On ilo tavata verkkokursseillemme osallistuneita koirakoita myös livenä ja huomata, miten hienosti perusasioita on omaksuttu myös verkkokurssiemme kautta! Tervetuloa siis oppimaan Villilään -asuit sitten kaukana tai lähellä.

Villilän verkkokurssit ja verkkoluennot pähkinänkuoressa

Interaktiiviset verkkokurssit niin aloitteleville kuin pidemmälle ehtineille noutajien ohjaajille. Kurssien parasta antia on Villilän Helin kanssa live-luennoilla käydyt keskustelut ja harjoitteiden yksityiskohtainen läpikäynti videoesimerkein, “liitutaululla” sekä keskusteluin. Luennoilla läpikäytyjä asioita harjoittelet kotona. Nämä kurssit voit valita joko kouluttajan etäkommentoinnilla tai ilman.

Villilän koulutuksissa keskiössä kaikessa ovat -joko paikan päällä tai verkossa -koiran tunnetilan hallinta ja ohjaajan vaikutus tunnetilan kehittymiseen. Kurssit eivät siis ole pelkkiä “temppukursseja”, vaan koulutus tähtää eleettömään, rauhalliseen koiran ja ohjaajan väliseen yhteyteen, ja vahvaan perustaitojen hallintaan.

Kurssitasoja on kolme ja lisäksi sulan veden aikaan järjestämme vesityökurssin verkossa.

Taso 1: Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi (alkaa 11.1.2023) 

Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi sopii koirille lajikoulutuksen alkuvaiheessa. Kurssille voit osallistua taippareihin ja alo-luokkaan tähtäävän nuoren koiran kanssa, tai jos esim. haluat käydä vähän vanhemman koiran kanssa lajikoulutuksen alkeita läpi. Käymme läpi esim. seuraamisen opettelua, malttin ja vireen hallintaan sekä hyvään noutoon lähettämisen liittyviä aiheita sekä esim. suuntien opettamisen alkeita. 

Lisätietoja ja linkki verkkokauppaan

Taso 2: Aloittelevien koirakoiden Jatkokurssi (alkaa 16.11.2022)

Aloittelevien koirakoiden Jatkokurssi on jatkoa Aloittelevien koirakoiden Peruskurssille, ja kurssin harjoitteet tähtäävät selkeästi alo- ja avo-luokkiin. Voit osallistua myös, vaikka et olisikaan käynyt aloittelevien Peruskurssia, jos tunnet hallitsevasi noutajakoulutuksen perusaskeleet, teillä on suuntien alkeet ja seuraaminen kohtuullisella tasolla, tai olet esim. osallistunut nuoren koirasi kanssa koulutuksiin Villilässä (esim. Pikkutassut-ryhmä, yksärit n. 1 v. koiran kanssa). Harjoittelemme lisää luopumista, erilaisia suuntaharjoitteita, aloitamme hajualueen ylitysharjoitukset ja parityöskentelyn jne.

Lisätietoja ja linkki verkkokauppaan

Taso 3: AVO-VOI -luokkiin tähtäävien Jatkokurssi (alkaa 23.11.2022)

AVO-VOI-luokkiin tähtäävien Jatkokurssilla harjoitukset monipuolistuvat. Harjoitukset perustuvat yhä aiemmin opittuihin paikkoihin, ja keskiössä on koiran ja ohjaajan välinen yhteys pidemmillä matkoilla ja yhä vaativimmissa tilanteissa. Harjoitukset tähtäävät selkeästi AVO- ja VOI- luokan taitoihin, ja pääset oppimaan lisää, miten harjoitukset rakennellaan Helin opeilla pienistä paloista isommiksi kokonaisuuksiksi. Tästä syystä kurssille voit tulla myös vahvan ALO-taitoisen koiran kanssa -harjoitukset saat räätälöityä -kuten Villilässä aina -koiran tason mukaan sopivaksi!

Lisätietoja ja linkki verkkokauppaan

Vesityökurssi (toukokuu 2023) 

Vesityökurssit verkossa pidämme touko-kesäkuussa sekä elokuun loppupuolella. Vesityöverkkokurssilla harjoitellaan vireen hallintaa veden äärellä, eli harjoitteet tähtäävät sopivan tunnetilan löytymistä. Harjoitukset ovat monipuolisia, ja ne voidaan aina muunnella koiran tason mukaisiksi alo-tasolta voittajaluokkaan saakka! Kurssi sopii siis niin vesitöitä aloitteleville kuin edistyneemmillekin koirakoille. Kurssin perusvaatimuksena on, että luovutus maalla on suunnilleen kunnossa.

(Kurssista tietoa myöhemmin keväällä)

Villilän pentukurssi (alkaa 24.11.2022)

Villilän Pentukurssi on luentomuotoinen kurssi verkossa, johon kuuluu neljä verkkoluentoa Villilän Helin johdolla. Kurssilla käymme läpi noutajapennun ensimmäistä vuotta ja siellä tärkeitä “virstanpylväitä” tulevan koulutuksen kannalta. Kurssilla korostamme ohjaajan ja pennun välisen suhteen merkitystä ja opettelemme sen luomista arjessa. Opettelemme luovutusta käsikosketuksen kautta. Opiskelemme, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ajatellen tulevaa noutajan lajikoulutusta. Käymme läpi pennun tunnetilaa ja tulevaisuuden vireenhallinnassa tärkeitä asioita. Seuraava Pentukurssi verkossa alkaa 24.11.2022.

Lisätietoja ja linkki verkkokauppaan


Villilän verkkokurssien materiaalit ovat käytössäsi verkkoalustallamme toistaiseksi, eli voit aina palata sekä dioihin, videoihin kuin nauhoitteisiinkin kerrataksesi asioita!

Aikaisempien kurssilaisten kommentteja Villilän verkkokursseista:

”Sain paljon enemmän kuin mitä odotin. Parasta oli, että opin lukemaan koiraani entistä paremmin! Ammattimaista koulutusta” Minna

”Superhyvä kurssi. Opin paljon uutta!” Heidi

”Kurssi ylitti odotukseni. Tärkeimpänä näin selkeät ohjeet treenaukseen.” Jukka

Yhteydenottolomake