Kesän 2022 verkkokurssit

 
 
Päivitämme tälle sivulle jatkuvasti Villilän tulevia kursseja ja koulutuksia. Täältä löydät myös itsellesi sopivan kurssin! Lisäämme kurssit kalenteriimme, kun niille voi ilmoittautua. Näet täältä myös tulevat kurssimme, ja milloin voit ilmoittautua kurssille. Jos haluamasi kurssi tai koulutus on jo täynnä, laita meille sähköpostia [email protected] Näin voimme lisätä sinut kurssille tai koulutukseen varasijalle. Kesän koulutukset tulevat tänne maalis-huhtikuussa. Syksyn verkkokurssit ja koulutukset julkaistaan loppukesästä tällä sivulla. 

 

Kevään/alkukesän verkkokurssit:

 

 

 

Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa. Hinta 180 euroa (max. 6 koirakkoa etäkommentoinnin kanssa) tai 130 eur (hinta ilman etäkommentointia, max 8 osallistujaa)

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille. Odotamme, että perusnouto tulee olla kunnossa kurssille osallistuttaessa. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin (myös kurssioptio ilman etäkommentointia, ks. verkkokaupan linkki alla).

Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilinjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella.
 
 

Kurssiluennot joka toinen viikko klo 18-19:30, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Seuraavat kurssit (ilmoittaudu ao. linkistä verkkokaupan kautta):

 • Aloitamme toukokuussa kaksi kurssia. Seuraavat kurssit alkavat 4.5. ja 11.5.2022 (kurssit tulevat auki maaliskuun lopussa)
 

Tulevat verkkokurssit: 

Pentukurssi verkossa pienen pennun omistajille tai pentuaan odottaville (max. 14 osallistujaa). Hinta 80 euroa

Luentokurssi verkossa, jolla käymme yhdessä läpi noutajanpennun alkutaivalta . Käsittelemme luennoilla pennun peruskoulutusta ja pentuajan haasteita. Opit kurssilla damin luovutuksen alkeet käsikosketuksen avulla, ja harjoittelusi jatkossa on ison käpälän verran helpompaa! Kurssiin kuuluu neljä etäluentoa. Luentojen aikana keskustellaan aktiivisesti myös osallistujien kokemuksista ja haasteista pienen pennun kanssa. Kurssiluentojen aiheet: 

 1. luento Kurssin aloitus. Pieni pentu tulee taloon. Ensiaskeleet hyvään pentuaikaan. Pennun ensi viikot uudessa kodissa ja tutustuminen uuteen ympäristöön. Luovutus käsikosketuksen kautta, 1. osa. 
 2. luento Pienen pennun ensikosketus noutavan koiran maailmaan. Luoksetulo ja nouto leikin varjolla. Luovutuksen harjoitteluun käsikosketuksen avulla jatkuu. 
 3. luento Pentuajan haasteita. Eri ikäkaudet ja niiden tuomat kommervenkit yhdessäoloon. Pentuajan harjoitusleikit.
 4. luento Noutajan pennun lajikoulutuksen perusteet. Lajikoulutuksen aloittaminen pennun elinkaaressa.
 

Kurssiluennot annettuina ajankohtina yleensä klo 18-19:30, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Seuraava kurssi alkaa: 17.8.2022 (seuraa ilmoitteluamme)

 

 

Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi verkossa

Hinta 180 euroa (max. 6 koirakkoa etäkommentoinnin kanssa) tai 130 eur (hinta ilman etäkommentointia, max 8 osallistujaa)

Interaktiivinen verkkokurssi lajikoulutusta aloittelevan noutajan ohjaajalle. Sopii esimerkiksi taippareihin tähtääville koirakoille, joilla tavoitteet alo-luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin (myös kurssioptio ilman etäkommentointia, ks. verkkokaupan linkki alla).

Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme aloittelevan noutajan perustaitoja, kuten muistipaikkaharjoittelun perusteita, damin käsittelyä ja luovutuksia, noudosta luopumista, rauhoittumista ja seuraamista. Teemme myös taippariharjoitteita ja suuntaharjoitusten perusteita.

Etäluennot joka toinen viikko, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.
 

Seuraavat kurssit 

 • 18.8.2022

Aloittelevien koirakoiden Jatkokurssi verkossa

Hinta 180 euroa (max. 6 koirakkoa etäkommentoinnin kanssa) tai 130 eur (hinta ilman etäkommentointia, max 8 osallistujaa)

Interaktiivinen verkkokurssi verkossa. Sopii esimerkiksi koirakoille, joilla tähtäin alo-avo -luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Voit tulla tälle kurssille, vaikka et olisikaan aikaisemmin osallistunut verkkokursseillemme! Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin (myös kurssioptio ilman etäkommentointia, ks. verkkokaupan linkki alla).

Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme muistipaikkaharjoitteluun perustuen mm. suunta- ja ohjausharjoituksia, erilaisia markkeeraus-ohjaus –yhdistelmiä, hakua, hajualueen ylityksiä ja parityöskentelyn perusteita.

Kurssiluennot joka toinen viikko klo 18-19:30, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Seuraavat kurssit:

 • Alkaa elo-syskuussa 2022, seuraa ilmoitteluamme

 

Jatkokurssi verkossa avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille (max. 6 koirakkoa). Hinta 180 euroa (hinta ilman etäkommentointia 130 eur, max 8 osallistujaa)

Paljon kiitosta saaneen aloittelevien koirakoiden interaktiivisen verkkokurssin jatkokurssi, joka sopii tulevalla kaudella avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille. Sopii myös verkkovesityökurssin käyneille, sekä muille Villilän tyyliin tykästyneille harrastajille. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin (myös kurssioptio ilman etäkommentointia, ks. verkkokaupan linkki alla).
 
Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien metsästyskokeiden avo-voi -luokissa vaadittavien asioiden perusteisiin, harjoitteluun ja erityisesti ohjaajan toimintaan eri tilanteissa. Käsittelemme mm. parityöskentelyä, erilaisia markkeerauksia ja niiden harjoittelua, ohjausta ja erilaisia hallintaharjoituksia, sekä walk- upin ja ajojahdin (drive) käytänteitä.
 

Kurssiluennot joka toinen viikko klo 18-19:30, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Seuraavat kurssit:

 • Syksy 2022 (seuraa ilmoitteluamme)

 

 

 

Aikaisempien kurssilaisten kommentteja Villilän verkkokursseista:

”Sain paljon enemmän kuin mitä odotin. Parasta oli, että opin lukemaan koiraani entistä paremmin! Ammattimaista koulutusta” Minna

”Superhyvä kurssi. Opin paljon uutta!” Heidi

”Kurssi ylitti odotukseni. Tärkeimpänä näin selkeät ohjeet treenaukseen.” Jukka

Yhteydenottolomake

   

   
   

  Takaisin Pro Paws -etusivulle >Talven

  hinta ilman etäkommentointia)