Tulevat ryhmäkoulutukset Villilässä

 

 
Päivitämme tälle sivulle jatkuvasti Villilässä paikan päällä pidettäviä  kursseja ja koulutuksia. Lisäämme kurssit ja koulutukset sivuillamme olevaan kalenteriimme, kun niille voi ilmoittautua. Jos haluamasi kurssi tai koulutus on jo täynnä, laita meille viestiä sivun lopussa olevan lomakkeen kautta. Näin voimme lisätä sinut kurssille tai koulutukseen varasijalle, tai järjestää tarvittaessa lisäryhmän. Kesän koulutukset tulevat tänne kokonaisuudessaan huhtikuussa. Syksyn kurssit ja koulutukset julkaistaan alkukesästä tällä sivulla. 

Nyt voit ilmoittautua maalis-huhtikuun ryhmäkoulutuksiin. Huhtikuussa meillä on paljon yksityisten ryhmien koulutuksia viikonloppuisin, mutta aina voit kysyä aikoja yksityiskoulutuksille itsellesi tai omalle ryhmällesi! Koulutamme myös viikolla. Touko-kesäkuun ryhmäkoulutuksiin voit ilmoittautua huhtikuun alkupuolelta lähtien -seuraa ilmoitteluamme verkkosivuillamme ja Facebookissa!

Villilän kevään verkkokurssit löydät täältä: Verkkokurssit >

Kevään ryhmäkoulutukset ja kurssit Villilässä:

 

Villilän hallintapäivä 14.3. Timon kanssa (max.  6 koirakkoa/ryhmä). Hinta 55 eur/ 3h

Hallintapäivä aloittaa Villilän kauden 2021 ryhmäkoulutukset! Harjoittelemme nou-alo -ryhmän kanssa kontaktia, seuraamista ja hallinnan alkeita monipuolisilla harjoituksilla. Edistyneempien ryhmässä (avo-voi) tehdään monipuolisesti hallintaan ja ohjauksiin liittyviä tehtäviä. Saat loistavat eväät kotiharjoitteluun, ja sinua kohdellaan yksilönä ryhmässä! 3 h koulutus, aamupäivä- ja iltapäiväryhmät. Koulutukseen sisältyy Villilä Snack koulutuksen jälkeen. 

Koulutuksen vetää kokenut Timo Luomanen.

Ilmoittaudu 14.3. hallintapäivään tästä >

Muista valita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko nou-alo vai avo-voi -ryhmään! 

 

Villilän suosittu Hyvän Linjan päivä 20.3.  (max. 6 koirakkoa/ryhmä). Hinta 55 eur/ 3h

Miten rakennan vahvan perustan hyvään linjaan noutajalleni? Hyvä lähetys, vahva eteneminen, muistin hyödyntäminen, koiran tukeminen tarvittaessa ja keinot siihen -ne ovat tämän koulutuspäivän ydinaiheita. Kouluttajina Heli Siitari (nou-alo -koirakot) ja Timo Luomanen (avo-voi -koirakot).
Koulutuksessa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia linja- ja ohjausharjoitteiden perusteita (nou-alo, 2 ryhmää) ja niiden soveltamista käytännössä (avo-voi, 2 ryhmää). 
 

Koulutuksen vetävät Heli Siitari (nou-alo) ja Timo Luomanen (avo-voi).

Ilmoittaudu 20.3. Hyvän linjan päivään tästä >

Muista valita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko nou-alo vai avo-voi -ryhmään! 

 

Villilän suosittu Suuntapäivä 28.3.  (max. 6 koirakkoa/ryhmä). Hinta 55 eur/ 3h

Ryhmät nou-alo ja avo-voi -koirakoille. Harjoittelemme nou-alo -ryhmässä monipuolisesti suuntien (oikea, vasen, taakselähetykset, lähihakua moneen suuntaan) opettamista nuorelle noutajanalulle (jos perusnouto on kunnossa, voit osallistua koulutukseen). Avo-voi -ryhmässä teemme harjoituksia, joissa keskitytään ohjaajan ohjauskäyttäytymiseen ja monipuolisiin ohjausharjoitteisiin jokaisen koiran tason mukaisesti.

Koulutuksen vetää Heli Siitari.

Ilmoittaudu 28.3. Suuntapäivään tästä >

Muista valita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko nou-alo vai avo-voi -ryhmään! 

 

Uutuus! Villilän Lähihallintapäivä 18.4.  (max. 6 koirakkoa/ryhmä). Hinta 55 eur/ 3h

Lähihallinta, eli koiran hallinta ja ohjaajan toiminta hyvin lähellä ohjaajaa ovat monesti kriittisimpiä paikkoja koiran kanssa. Harjoittelemme molempien ryhmien kanssa oikeaoppista ja rauhallista lähettämistä, rauhoittumista noutojen välissä ja teemme harjoituksia, joissa keskitytään ohjaajan toimintaan erityisesti niissä kaikissa tilanteissa, missä koira on lähellä ohjaajaa. 

Koulutuksen vetää Timo Luomanen

Ilmoittaudu 11.4. Lähihallintapäivään tästä >

Muista valita ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko nou-alo vai avo-voi -ryhmään! 

 

Uutuus! Villilän koko kauden A-koevalmennus

Kiinnostaisiko inua oppia lisää noutajien A-kokeesta ja mahdollisesti osallistua kokeeseen vaikka tulevalla kaudella? Järjestämme ainutlaatuisen valmennuksen Villilässä kesällä ja syksyllä 2021. Valmennus alkaa verkkoluennolla (missä keskustelumahdollisuus) 20.5. (A-kokeen luonne, koesäännöt, arvostelu ja ohjaajan toiminta eri tilanteissa) ja jatkuu täällä Villilässä eri teemoilla 3 h /päivä (23.5., 13.6., 15.8., 12.9., voit seurata myös toisen ryhmän koulutusta paikan päällä oman ryhmäsi lisäksi), sekä metsästyspäivä fasaaneilla (n. 5 h) 10.10.2021. Väliin saat kotiharjoitteet ja henkilökohtaisen tsemppauksen (ja voi olla, että pidämme vielä lisäksi kokoontumisia verkossa tarpeen vaatiessa). 

Kurssin hinta on 340 euroa, ja laskutamme sen kahdessa erässä (1. erä ennen kurssin alkamista, ja toinen erä heinäkuussa).
 

Koulutuksen vetävät Heli Siitari ja Timo Luomanen

Huom! Ilmoittaudu tälle kurssille sähköpostitse Helille: heli@villila.net. Paikkoja on rajoitetusti! 

 

Touko-heinäkuun ryhmäkoulutuksia (nämä päivittyvät jatkuvasti):

Tästä löydät alustavan listan Villilän touko-kesä-heinäkuun koulutuksista Villilässä. Avaamme ilmoittautumisen touko-kesäkuulle huhtikuun alkupuolella. Heinäkuun koulutuksiin ilmoittautuminen avataan toukokuulla. Voit aina kysyä mahdollisuutta yksityistuntiin myös ryhmäkoulutusta edeltävälle tai sen jälkeiselle päivälle!

 • 1.-2.5. Villilän verkkokurssilaisten koulutuspäivät. Tähän koulutukseen voi ilmoittautua Villilän interaktiivisilla verkkokursseilla talven 2020 ja kevään 2021 aikana olleet koirakot, ja tästä lähetetään tarkemmat ilmoittautumisohjeet kaikille kurssilaisille sähköpostiin.
 • 27.5. Mock trial -iltakoulutus klo 18-20 avo-voi koirakoille
 • 3.6. Alo-iltakoulutus klo 18-20 
 • 6.6. Suositut vesityöpäivät alkavat! Ryhmiä sekä nou-alo että avo-voi -koirakoille.  
 • 10.6. Mock trial -iltakoulutus klo 18-20 avo-voi koirakoille
 • 12.6. Lähihaku- ja suuntakoulutus 3 h
 • 17.6. Alo-iltakoulutus klo 18-20 
 • 23.6. Mock trial -iltakoulutus klo 18-20 avo-voi koirakoille
 • 1.7. Alo-iltakoulutus klo 18-20 
 • 3.7. Hallinta erilaisissa maastonvaihteluissa, ryhmät nou-alo ja avo-voi
 • 4.7. Villilän vesityöpäivä, ryhmiä sekä nou-alo että avo-voi -koirakoille.  
 • 6.7. – 3.8. Derbykurssi iltakoulutuksena Labbisderbyyn tähtääville koirakoille, tai muuten vaan opinjanoisille. Neljä koulutuskertaa iltakoulutuksina, kaksi ohjaajaa (Heli ja Timo)
 • 8.7. Mock trial -iltakoulutus klo 18-20 avo-voi koirakoille
 • 15.7. Alo-iltakoulutus klo 18-20 
 • 8.7. Mock trial -iltakoulutus klo 18-20 avo-voi koirakoille
 • Elokuun ohjelma julkaistaan kesäkuun alussa!

 

 

 

 

Aikaisempien kurssilaisten kommentteja Villilän verkkokursseista:

”Sain paljon enemmän kuin mitä odotin. Parasta oli, että opin lukemaan koiraani entistä paremmin! Ammattimaista koulutusta” Minna

”Superhyvä kurssi. Opin paljon uutta!” Heidi

”Kurssi ylitti odotukseni. Tärkeimpänä näin selkeät ohjeet treenaukseen.” Jukka

 

   

   
   

  Takaisin Pro Paws -etusivulle >