Vesityökurssi verkossa alk. 24.8.

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille.

Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin. Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilnjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella.   

Kurssiluennot elo-syyskuussa , verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

24.8. alkavan kurssit luennot: 

keskiviikko 24.8., keskiviikko 7.9., keskiviikko 15.9., keskiviikko 21.9. ja torstai 29.9.2022 klo 18-19:30, paitsi ensimmäinen kerta klo 18-20.

Kurssiohjeet (mm. liittyminen Zoom-luentoon ja kotiharjoitusohjeet) löydät sivun oikeassa reunassa olevasta valikosta. Samaan paikkaan tulevat myös kurssimateriaalit aina kunkin luennon jälkeen.

Kurssi ohjaaja

Heli Siitari Heli Siitari
Tekijä

verkkokurssi

130,00180,00 sis. alv.

Tähän kurssiin ei sisälly yhtään jaksoa.