Vesityökurssi verkossa alk. 24.8.

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille.

Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin. Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilnjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella.   

Kurssiluennot elo-syyskuussa , verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

24.8. alkavan kurssit luennot: 

keskiviikko 24.8., keskiviikko 7.9., keskiviikko 15.9., keskiviikko 21.9. ja torstai 29.9.2022 klo 18-19:30, paitsi ensimmäinen kerta klo 18-20.

Kurssiohjeet (mm. liittyminen Zoom-luentoon ja kotiharjoitusohjeet) löydät sivun oikeassa reunassa olevasta valikosta. Samaan paikkaan tulevat myös kurssimateriaalit aina kunkin luennon jälkeen.

Kurssi ohjaaja

Heli Siitari Heli Siitari
Tekijä

verkkokurssi

130,00180,00 sis. alv.