Vesityökurssi verkossa alk. 10.5.

Vesityökausi alkaa!

Kevät-kesällä 2023 järjestämme kaksi vesityökurssia verkossa (ensimmäinen 10.5. – 20.6. ja toinen 17.5. – 6.7.2023).

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille. Odotamme, että perusnouto tulee olla kunnossa kurssille osallistuttaessa. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h), kouluttajan omat koulutusvideot ja valitessasi kurssimuodoksi ”kurssi etäkommentoinnilla” kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilnjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella. Kurssiharjoitteet voidaan soveltaa sopiviksi eri tasoisille koirakoille. Tämä kurssi auttaa sinua varmasti vesitöissä eteen päin!

Kurssiluennot touko-kesäkuussa (ks. päivät alla), verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi toistaiseksi myös kurssin jälkeen!

Huom! Kurssilla kaksi toimintamallia. Valitse oma kurssimoodisi kaupan valikosta!

  1. Kurssille, johon sisältyy henkilökohtainen ohjaus ohjaajan kuvaamien videoiden avustuksella, mahtuu 6 henkilöä, ja hinta on 180 euroa
  2. Kurssille, joka sisältää live-luentokerrat (5 kertaa) ja omatoimisen kotiohjelman, mahtuu edellisten lisäksi 10 henkilöä, ja hinta on 130 euroa

Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen -toistaiseksi! Kurssin vetää Heli Siitari.

Kurssin voit maksaa myös liikuntaedulla. E-Passi ja Smartum käyvät suoraan maksuvälineinä verkkokaupassa. Maksuvälineenä Edenred tai Tyky+ tai Smartum-setelit : valitse maksutavaksi ”maksu Villilässä/lahjakortilla/…”, ja laita Helille sähköpostia [email protected], niin saat sähköpostissa maksuohjeet!

Vesityökurssi 1 2023, aikataulu:

1. luento keskiviikko 10.5. klo 18-20

2. luento  tiistai 16.5. klo 18-19:30

3. luento keskiviikko 31.5. klo 18-19:30

4. luento keskiviikko 14.6. klo 18-19:30

5. luento tiistai 20.6. klo 18-19:30

Kurssiohjeet (mm. liittyminen Zoom-luentoon ja kotiharjoitusohjeet) löydät sivun oikeassa reunassa olevasta valikosta. Samaan paikkaan tulevat myös kurssimateriaalit aina kunkin luennon jälkeen.

Kurssi ohjaaja

Heli Siitari Heli Siitari
Tekijä

verkkokurssi

130,00180,00 sis. alv.