Villilän vesityökurssi 2 verkossa alk. 17.5.2023

130,00180,00 sis. alv.

Tule mukaan Villilän interaktiiviselle vesityökurssille! Tämä kurssi vie sinua huimasti eteen päin vesiharjoittelussa! Opettelemme monipuolisesti veteen lähetyksiä, ohjausta, maa-ja vesityön yhdistämistä jne.

*Viisi live-etäluentoa elo-syyskuussa, joilla paljon asiaa ja asiapitoista keskustelua Villilän Helin kanssa,

*kouluttajien mallivideot ja tuki harjotuksiin luennoilla ja

*optio: etäkommentointi omiin suorituksiisi kurssiharjoitteista kokeneelta kouluttajalta

*voit osallistua kurssille myös ilman etäkommentointia -valitse valikosta haluamasi vaihtoehto!

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , Kurssi: Vesityökurssi verkossa alk. 17.5.2023

Kuvaus

Vesityökausi alkaa!

Kevät-kesällä 2023 järjestämme kaksi vesityökurssia verkossa (ensimmäinen 10.5. – 20.6. ja toinen 17.5. – 6.7.2023).

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille. Odotamme, että perusnouto tulee olla kunnossa kurssille osallistuttaessa. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h), kouluttajan omat koulutusvideot ja valitessasi kurssimuodoksi ”kurssi etäkommentoinnilla” kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilnjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella. Kurssiharjoitteet voidaan soveltaa sopiviksi eri tasoisille koirakoille. Tämä kurssi auttaa sinua varmasti vesitöissä eteen päin!

Kurssiluennot touko-kesäkuussa (ks. päivät alla), verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi toistaiseksi myös kurssin jälkeen!

Huom! Kurssilla kaksi toimintamallia. Valitse oma kurssimoodisi kaupan valikosta!

  1. Kurssille, johon sisältyy henkilökohtainen ohjaus ohjaajan kuvaamien videoiden avustuksella, mahtuu 6 henkilöä, ja hinta on 180 euroa
  2. Kurssille, joka sisältää live-luentokerrat (5 kertaa) ja omatoimisen kotiohjelman, mahtuu edellisten lisäksi 10 henkilöä, ja hinta on 130 euroa

Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen -toistaiseksi! Kurssin vetää Heli Siitari.

Kurssin voit maksaa myös liikuntaedulla. E-Passi ja Smartum käyvät suoraan maksuvälineinä verkkokaupassa. Maksuvälineenä Edenred tai Tyky+ tai Smartum-setelit : valitse maksutavaksi ”maksu Villilässä/lahjakortilla/…”, ja laita Helille sähköpostia [email protected], niin saat sähköpostissa maksuohjeet!

Vesityökurssi 2, 2023, aikataulu:
1. luento keskiviikko 17.5. klo 18-20
2. luento keskiviikko 24.5. klo 18-19:30
3. luento torstai 15.6. klo 18-19:30
4. luento keskiviikko 21.6. klo 18-19:30
5. luento torstai 6.7. klo 18-19:30
Tiedustelut kurssista sähköpostitse [email protected] tai myös puhelimitse p. 040 592 7777 /Heli

Lisätiedot

Kurssimuoto

Kurssi ilman henkilökohtaista etäkommentointia, Kurssi etäkommentoinnin kanssa

Saatat myös pitää...