Villilän Pentukurssi verkossa, alk. 9.3.2023

85,00 sis. alv.

Luentokurssi juuri sinulle, jolla on pikkupentu kotona tai odotat omaa pentuasi kotiin saapuvaksi! Kurssiin kuuluu neljä live-etäluentoa ja saat vinkkejä pentuajan harjoituksiin. Opettelemme luovutusta käsikosketuksen avulla. Luentojen aikana keskustellaan aktiivisesti myös osallistujien kokemuksista ja haasteista pienen pennun kanssa. Kurssi pidetään 9.3.-20.4.2023 max. 14 osallistujaa! Myös perheenjäsen voi osallistua luennoille.

Varasto loppu

Kuvaus

Pidetty, osallistava luentokurssi verkossa, jolla käymme yhdessä läpi noutajanpennun alkutaivalta . Käsittelemme luennoilla pennun peruskoulutusta, pentuajan haasteita ja lajikoulutuksen aloittamista. Kurssin aikana käymme läpi luovutusharjoituksia, ja saat hyvän pohjan esineen luovutusopetteluun pentusi kanssa! Kurssiin kuuluu neljä etäluentoa  Luentojen aikana keskustellaan aktiivisesti myös osallistujien kokemuksista ja haasteista pienen pennun kanssa. Villilän Helin Karma-pentu osallistuu kurssille myös! Kurssiluentojen aiheet:
  1. to 9.3. klo 18-19:30 Kurssin aloitus. Pieni pentu tulee taloon. Ensiaskeleet hyvään pentuaikaan. Pennun ensi viikot uudessa kodissa ja tutustuminen uuteen ympäristöön. Alamme harjoitella luovutusta leikin varjolla käsikosketuksen avulla.
  2. ke 22.3. klo 18-19:30 Pienen pennun ensikosketus noutavan koiran maailmaan. Luoksetulo ja nouto leikin varjolla.
  3. to 6.4. klo 18-19:30 Pentuajan haasteita. Eri ikäkaudet ja niiden tuomat kommervenkit yhdessäoloon. Pentuajan harjoitusleikit.
  4. to 20.4. klo 18-19:30 Noutajan pennun lajikoulutuksen perusteet. Lajikoulutuksen aloittaminen pennun elinkaaressa.
Kurssille mahtuu max. 14 henkilöä.
9.3.-20.4.2023
Kurssiluennot joka toinen viikko, verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen toistaiseksi! Kurssin vetää Heli Siitari. Tiedustelut kurssista sähköpostitse [email protected] tai myös puhelimitse p. 040 592 7777 /Heli