Villilän Hyvän Linjan päivä 20.3. Avo-voi, iltapv (Täynnä)

55,00 sis. alv.

Villilän suosittu Hyvän Linjan päivä maaliskuussa! Kouluttajina Heli (nou-alo -ryhmät) ja Timo (avo-voi -ryhmät). Harjoittelemme nou-alo -ryhmän kanssa linjan rakentamista motivoiduin harjoituksin, ja saat pohjaa monipuoliseen kotiharjoitteluun. Edistyneempien ryhmässä (avo-voi) tehdään monipuolisesti linjaharjoituksia monipuolisessa maastossa yhdistettynä muihin harjoituksiin. Saat loistavat eväät kotiharjoitteluun, ja sinua kohdellaan yksilönä ryhmässä! 3 h koulutus, aamupäivä- ja iltapäiväryhmät molemmille tasoille

Koulutuksen hinta on 55 eur/ koirakko (sis. Villilä Snackin).

Varasto loppu

Kuvaus

Ryhmä on TÄYNNÄ. Nou-alo -ryhmä on tarkoitettu koirakoille, joilla onnistuu perusnouto, ja joilla on halu oppia monipuolisesti metsästysnoutajan peruskoulutuksesta sekä alo-luokassa tarvittavia taitoja.

Avo-voi -ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka tähtäävät tulevana kautena avo- ja voi-luokkiin tai kisaavat näissä luokissa. Koira osaa tehdä ainakin motivoidusti linjaa, ja koira selviytyy myös parityöskentelystä. Tässä ryhmässä yhdistelemme linjaa muihin tehtäviin monipuolisesti.

Päivän aikana pureudumme yksilöllisesti linjan opettamiseen askel askeleelta, ja saat vinkkejä kotiharjoitteluun.

 

Koulutus varataan verkkokaupan ostoskorin kautta.

Koulutuksen hinta on 55 euroa/koirakko (sis. Villilä Snackin), ja yhteen ryhmään otamme max. 5 koirakkoa. Suosittelemme, että maksat koulutuksen koulutuspäivän yhteydessä Villilässä. Maksutavaksi käyvät yleisimpien ohjatussa ulkoliikunnassa korttien ja käteisen lisäksi myös liikuntaedut (Smartum, Edenred, EazyBreak, ePassi ja Tyky+), ja saat lisäohjeet maksuun myös tässä tapauksessa ilmoittautumisen yhteydessä tulevasta tiedostosta. Valitse näin ollen tilauksen lopussa maksutavaksi “Maksu Villilässä”. Tuote varataan verkkokaupassa. Muista kuitenkin käydä ilmoittautumassa oikeaan ryhmään yllä olevalla linkillä.

Tapaamme Villilän tiehaaran parkkipaikalla n. 10 min ennen koulutuksen alkua. Osoitteemme on Hänniläntie 517, 51270 Kutemajärvi. Koirat voi ulkoiluttaa tiehaarassa kytkettynä.