Villilän Hallintapäivä 18.4. Nou-alo

45,00 sis. alv.

Tervetuloa meidän “lähetysspesialistin” koulutukseen! Lähihallintaan painottuva koulutuspäivä Villilän Timon ohjauksessa. Harjoittelemme nou-alo -ryhmän kanssa kontaktia, seuraamista ja lähihallinnan alkeita. Edistyneempien ryhmässä (avo-voi) tehdään monipuolisesti (lähi)hallintaan ja ohjauksiin liittyviä harjoituksia. Saat loistavat eväät kotiharjoitteluun, ja sinua kohdellaan yksilönä ryhmässä! Aamupäivä- ja iltapäiväryhmät.

 

Koulutuksen hinta on 45 eur/ koirakko (2 h koulutus, sis. Villilä Snackin).

Varasto loppu

Kuvaus

Nou-alo -ryhmä on tarkoitettu koirakoille, joilla onnistuu perusnouto, ja joilla on halu oppia monipuolisesti metsästysnoutajan peruskoulutuksesta sekä alo-luokassa tarvittavia taitoja (klo 9-11).

Avo-voi -ryhmä (klo 12-14) on tarkoitettu koirakoille, jotka tähtäävät tulevana kautena avo- ja voi-luokkiin tai kisaavat näissä luokissa. Perussuuntaharjoitukset ovat tuttuja, ja koira selviytyy myös parityöskentelyssä.

Päivän aikana pureudumme yksilöllisesti erityisesti lähihallinnan haasteisiin, ja saat vinkkejä kotiharjoitteluun.

Koulutus varataan verkkokaupan ostoskorin kautta.

Koulutuksen hinta on 45 euroa/koirakko (sis. kahvituksen), ja yhteen ryhmään otamme max. 4 koirakkoa. Suosittelemme, että maksat koulutuksen koulutuspäivän yhteydessä Villilässä. Maksutavaksi käyvät yleisimpien korttien ja käteisen lisäksi myös liikuntaedut (Smartum, Edenred, EazyBreak, ePassi ja Tyky+). Valitse näin ollen tilauksen lopussa maksutavaksi “Maksu Villilässä, lahjakortilla tai liikuntaaedulla”. Tuote varataan verkkokaupassa.

Tapaamme Villilän tiehaaran parkkipaikalla n. 10 min ennen koulutuksen alkua. Osoitteemme on Hänniläntie 517, 51270 Kutemajärvi. Koirat voi ulkoiluttaa tiehaarassa kytkettynä.