Take Away: Ohjausharjoittelu vedessä -verkkoluento

25,00 sis. alv.

Luento perehdyttää sinut vesilinjan ja vesiohjauksen eri muotoihin ja suuntien opettamiseen vedessä esimerkkien avulla. Luento on tallenne 16.6. pidetystä verkkoluennosta (kesto n. 2,5 h).

Kuvaus

Miten opetan linjaa ja suuntia vedessä? Mitkä asiat ovat tärkeitä ottaa huomioon, kun em. asioita opetetaan koiralle vedessä? Tälle luennolle on koottu Villilän vesityöverkkokurssilta tärkeimpiä veteen liittyviä ohjausharjoitteita. Opiskelemme noutavan koiran ohjausta vedessä vesilinjan rakentamisesta uomauittoon ja aina vedessä harjoiteltaviin suuntaharjoituksiin saakka. Luento sopii kaikentasoisille harrastajille, jotka haluavat oppia kouluttamaan koiralleen entistä parempaa linjaa ja hallittavuutta vedessä. Luennolla käymme läpi harjoitteita Villilän Helin kanssa yksityiskohtaisesti, ja luennolla esitetään kouluttajien videoita harjoitteista.

 

Tallenne on heti katsottavissa verkkopalvelussamme kuukauden ajan ostopäivästä. Huom! Osto edellyttää kirjautumista verkkokaupassa ostoksen yhteydessä. Saat oston yhteydessä ohjeet luennon katsomiseen. Luento katsotaan verkkopalvelussamme, ja pääset kirjautumaan sinne verkkosivuillamme villila.net/propaws -> Oma tili (oikeassa yläkulmassa).