Ryhmäkoulutus, koko päivä omalle ryhmällesi

500,00 sis. alv.

Villilän koko päivän ryhmäkoulutuksessa (2 x 3 h) saat itse kokoamallesi ryhmälle juuri teille suunniteltua koulutusta. Päivä voi myös koostua eri teemoista (esim. mock trial, vesityö, linjaharjoittelu jne).

Kuvaus

Ryhmäkoulutuksessa kokoat ryhmäsi itse. Voit sopia koulutusteemoista suoraan kouluttajan kanssa.  Meillä on mahdollista järjestää myös vesityökoulutusta! Päivä sisältää 2 x 3 h koulutuksen, jossa yhden 3 tunnin ryhmän koko on max 6 koirakkoa (joskus esim. mock trial -tyyppisessä koulutuksessa voi olla pari koirakkoa enemmän, tästä sovittava erikseen kouluttajan kanssa). Päivä soveltuu niin kennel/kasvattipäiväksi kuin kaveriporukallekin. Koulutuksesta saat parhaan hyödyn, jos ryhmän koirakot ovat suunnilleen samantasoisia, tai muuten tottuneet työskentelemään yhdessä.

Päivä voidaan koota myös lisämaksusta (60 eur)  3 x 2 h koulutuksista. Tuolloin suositeltava ryhmäkoko on 4-5 koirakkoa (aloittelevien ryhmän suosituskoko on 4 koirakkoa/2 h).

Voit myös varata kaksi koko päivän koulutusta peräkkäin. Villilän yhteistyökumppaneilta löydät juuri teille sopivat majoitusvaihtoehdot, ja halutessasi saat myös ateriat tilattua porukallesi valmiiksi. Villilän tilauskoulutusesitteestä saat lisätietoja: https://simplebooklet.com/villilntilauskoulutukset2022

Koulutuksen maksu paikanpäällä tai jälkikäteen laskulla (valitse verkkokaupassa kummassakin maksutavassa ”maksu Villilässä/lahjakortilla/liikuntaedulla”) . Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, MobilePay sekä liikuntaedut.