Ohjausharjoittelu vedessä -webinaari 9.6.2023

25,00 sis. alv.

Webinaari perehdyttää sinut vesilinjan ja vesiohjauksen eri muotoihin ja suuntien opettamiseen vedessä Helin mukavalla tyylillä videoiden kera. Luento sopii niin aloitteleville koirakoille kuin edistyneemmillekin aina VOI-tasoon saakka. Nauhoite käytettävissäsi toistaiseksi, vaikka et pääsisikäään itse luennolle mukaan! Katso lisätietoja alta.

37 varastossa

Kuvaus

Miten opetan linjaa ja suuntia vedessä? Mitkä asiat ovat tärkeitä ottaa huomioon, kun em. asioita opetetaan koiralle vedessä? Tähän webinaariin on koottu Villilän vesityöverkkokurssilta tärkeimpiä veteen liittyviä ohjausharjoittelita. Opiskelemme noutavan koiran ohjausta vedessä vesilinjan rakentamisesta uomauittoon ja aina vedessä harjoiteltaviin suuntaharjoituksiin saakka. Luento sopii kaikentasoisille harrastajille, jotka haluavat oppia kouluttamaan koiralleen entistä parempaa linjaa ja hallittavuutta vedessä. Webinaarissa käymme läpi harjoitteita Villilän Helin kanssa yksityiskohtaisesti, ja webinaarissa esitetään kouluttajien videoita harjoitteista. Webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä Helille.

Webinaari pidetään perjantaina 9.6.2023 klo 18:30-20:30. Saat luentopäivänä sähköpostitse linkin luennolle. Webinaari nauhoitetaan, ja nauhoite on käytettävissäsi Villilän verkkopalvelussa toistaiseksi. Joten jos et pääse itse luennolle, voit katsoa sen myös jälkikäteen. Luennon voit ostaa myös liikuntaedulla.