Ohjausharjoittelu vedessä -verkkoluento 8.7.

25,00 sis. alv.

Luento perehdyttää sinut vesilinjan ja vesiohjauksen eri muotoihin ja suuntien opettamiseen vedessä. Luentonauhoite käytettävissäsi kuukauden ajan luennosta! Katso lisätietoja alta. Tällä luennolla pääset kysymään asioita suoraan Heliltä!

29 varastossa

Kuvaus

Miten opetan linjaa ja suuntia vedessä? Mitkä asiat ovat tärkeitä ottaa huomioon, kun em. asioita opetetaan koiralle vedessä? Tälle luennolle on koottu Villilän vesityöverkkokurssilta tärkeimpiä veteen liittyviä ohjausharjoittelita. Opiskelemme noutavan koiran ohjausta vedessä vesilinjan rakentamisesta uomauittoon ja aina vedessä harjoiteltaviin suuntaharjoituksiin saakka. Luento sopii kaikentasoisille harrastajille, jotka haluavat oppia kouluttamaan koiralleen entistä parempaa linjaa ja hallittavuutta vedessä. Luennolla käymme läpi harjoitteita Villilän Helin kanssa yksityiskohtaisesti, ja luennolla esitetään kouluttajien videoita harjoitteista. Luennolla on mahdollista esittää kysymyksiä Helille.

Torstaina 8.7.2021 klo 18:30 – 20:30.

Saat luentopäivänä sähköpostitse linkin luennolle (8.7. luennon ostaneille linkki tulee mukaan ostoksen yhteydessä, jos et saa linkkiä, niin ota yhteys sanna@villila.net.) . Luento on käytettävissäsi Villilän verkkopalvelussa kuukauden ajan luentopäivästä, joten jos et pääse itse luennolle, voit katsoa sen myös jälkikäteen. Tämä edellyttää kirjautumista verkkokauppaan oston yhteydessä.