Metsästyspäivä Janakkalassa

180,00 sis. alv.

Koko jahtipäivän kestävä A-koemainen koulutus Janakkalassa kaupallisen jahdin yhteydessä. Valitse haluamasi osallistumispäivä alasvetovalikosta (päivät: tiistai 20.12.2022 (tilaa), lauantai 14.1.2023 (tilaa) ja lauantai 28.1.2023 (täynnä) ). Kouluttajina taitavat Heli Siitari ja Timo Luomanen. Koulutukseen sisältyy myös verkkoluento (lisätiedot alla).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Noutajien A-koemetsästyskoulutus Janakkalassa yhteistyössä Sauvalan kartanon kanssa. Ohjattu A-koemainen metsästyspäivä koiranohjaajille ja väh. ALO1-tasoisille noutajille.  Oiva tilaisuus aloittelevien koirakoiden ensimmäisiin hallittuihin riistatilannenoutoihin ryhmässä, ohjatussa ja turvallisessa ympäristössä ja tilaisuus tutustua A-kokeeseen monipuolisesti. Tai tervetuloa myös kokeneemmat harjoittelemaan ohjatusti aidoissa riistatilanteissa! Koiralla tulee olla vahva perusnouto, maltti ja seuraaminen kunnossa. Viemme päivää A-koemaisesti läpi, ja lisäksi harjoittelemme ohjatusti käytännön tilanteita jahtipäivän aikana, eli saat monipuolisesti tietoa A-kokeen käytännöistä ja arvostelusta. Päivä järjestetään ns. drive-tyylisesti ajojahtina. ja luvassa passityöskenteyä, hallittuja noutoja, A-kokeen sääntöjen ja arvostelun opiskelua. Hinta 180 eur/koirakko (sis. riistamaksun ja alv). Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä koirakkoa per päivä! Kouluttajina Heli (A-koetuomari) ja Timo (wt-tuomari mock trial -oikeuksin) Villilästä. Päivää edeltää kahden tunnin live-verkkoluento A-kokeesta (valitse luento joko su 18.1. tai pe 6.1. klo 18-20), luennon voit kuunnella myös jälkikäteen (mutta mieluusti ennen jahtipäivää)! Valitse päiväsi alasvetovalikosta (28.1. täynnä, varattu Villilän A-koevalmennusporukalle). Päivä alkaa n. klo 9 ja päättyy n. klo 15 (jahtiaikataulun mukaan). Joulukuun päivä peltopyyllä, tammikuun tapahtumat fasaanijahtina.
Osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet viikko ennen tapahtumaa. Hintaan sisältyy aamukahvit. Lounas omakustannehintaan 10 eur (maksetaan erikseen). Selvitän mahdollisuuden yöpymiseen lähistöllä. Voit maksaa myös liikuntadulla (nyt suorat maksut verkkokaupassa ePassilla ja Smartumilla -muilla eduilla maksaessasi valitse maksutavaksi ”maksu Villilässä/…””, ja laita Helille sähköpostis [email protected]). Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot

Päivämäärä

tiistai 20.12.2022, lauantai 14.1.2023, lauantai 28.1.2023