Malttiwebinaari noutajan omistajille 31.3.2023

25,00 sis. alv.

Onko sinulla haasteita noutajan viretilan hallinnan kanssa? Käykö koira kuumana ryhmässä vai meneekö asiat pieleen kokeessa? Haluatko oppia lisää noutajan mielentilan hallinnasta ja ohjaajan vaikutuksesta koiran tunnetilaan koulutuksen avulla? Tässä webinaarissa Villilän Heli Siitari käy läpi käytännön esimerkkien ja videoiden avulla yleisimpiä maltin haasteisiin liittyviä tilanteita ja niissä toimimista, sekä asioita, joilla voidaan parantaa ja kehittää koiran tunnetilaa koulutuksen eri vaiheissa sekä itse treenitilanteessa. Webinaari kestää yhteensä 2 tuntia (klo 18-20), ja loppuun on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille. Webinaaritallenne on nähtävissä webinaarin tilanneille toistaiseksi. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen osoitteeseen [email protected] Tervetuloa mukaan Villilän vuoden 2023 malttiwebinaariin!

148 varastossa

Kuvaus

Vuosien 2021 ja 2022 suosikki pidetään jälleen piristettynä uusin kokemuksin 31.3.2023 klo 18-20!

Villilän malttiwebinaarissa Heli käy perusteellisesti läpi ohjaajan toimintaa ja koulutusta, myös videoiden avulla, millä tuetaan koiran mielentilan hallintaa koulutuksissa ja kokeissa. Saat vinkkejä omaan harjoitteluusi -niin nuorelle kuin kokeneellekin koiralle! Keskitymme erityisesti siihen, miten päästään okeaan mielentilaan sekä ennen harjoituksia että harjoitusten välissä ja jälkeen :-).

Webinaarit järjestetään Zoom-ohjelman kautta. Kun ostat webinaarin verkkokaupastamme, lähetämme sinulle linkin webinaariin kyseisenä päivänä, jolloin webinaari pidetään (31.3.). Kopio linkki  selaimeesi, ja olet mukana! Jos et pääse webinaari-iltana mukaan, on nauhoite käytössäsi kuukauden ajan webinaarin jälkeen.

Webinaarien lopussa käymme läpi osallistujien kysymyksiä. Ne lähetetään chat-toiminnon avulla järjestäjälle. Voit lähettää kysymyksiäsi myös etukäteen osoitteeseen [email protected]

Tervetuloa mukaan!