Uusi tilaisuus: Malttiwebinaari noutajan omistajille 23.4.2021

25,00 sis. alv.

Onko sinulla haasteita noutajan viretilan hallinnan kanssa? Käykö koira kuumana ryhmässä vai meneekö asiat pieleen kokeessa? Haluatko oppia lisää noutajan mielentilan hallinnasta koulutuksen avulla? Tässä webinaarissa Villilän Heli Siitari käy läpi käytännön esimerkkien ja videoiden avulla yleisimpiä maltin haasteisiin liittyviä tilanteita ja niissä toimimista, sekä asioita, joilla voidaan parantaa ja kehittää koiran malttia koulutuksen eri vaiheissa. Webinaari kestää yhteensä 2 tuntia, ja loppuun on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen osoitteeseen info@villila.net. Tervetuloa Villilän kevään toiseen malttiwebinaariin perjantaina 23.4.2021 klo 18-20!

29 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , Kurssi: Malttiwebinaari 23.4.

Kuvaus

Menikö 5.3. malttiwebinaarin ilmoittautuminen ohi? Suuren suosion vuoksi UUSI TILAISUUS perjantaina 23.4.2021! Villilän kevään 2021 webinaarisarjassa on luvassa tietoa noutajan kouluttamisesta ja kokeista, sekä koiran ja ohjaajan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
Villilän malttiwebinaarissa Heli käy perusteellisesti läpi ohjaajan toimintaa ja koulutusta, myös videoiden avulla, millä tuetaan koiran mielentilan hallintaa koulutuksissa ja kokeissa. Saat vinkkejä omaan harjoitteluusi -niin nuorelle kuin kokeneellekin koiralle!

Webinaarit järjestetään Zoom-ohjelman kautta. Kun ostat webinaarin verkkokaupastamme, lähetämme sinulle linkin webinaariin kyseisenä päivänä, jolloin webinaari pidetään. Kopio linkki  selaimeesi, ja olet mukana! Jos et pääse webinaari-iltana mukaan, on nauhoite käytössäsi reilun viikon ajan webinaarin jälkeen.

Webinaarien lopussa käymme läpi osallistujien kysymyksiä. Ne lähetetään chat-toiminnon avulla järjestäjälle. Voit lähettää kysymyksiäsi myös etukäteen osoitteeseen info@villila.net.

Tervetuloa mukaan -tietoa tulevista webinaareista verkkosivuillamme sekä Facebookissa ja Instagramissa!