Malttiwebinaari noutajan omistajille 1.4.2022

20,00 sis. alv.

Onko sinulla haasteita noutajan viretilan hallinnan kanssa? Käykö koira kuumana ryhmässä vai meneekö asiat pieleen kokeessa? Haluatko oppia lisää noutajan mielentilan hallinnasta ja ohjaajan vaikutuksesta koiran tunnetilaan koulutuksen avulla? Tässä webinaarissa Villilän Heli Siitari käy läpi käytännön esimerkkien ja videoiden avulla yleisimpiä maltin haasteisiin liittyviä tilanteita ja niissä toimimista, sekä asioita, joilla voidaan parantaa ja kehittää koiran tunnetilaa koulutuksen eri vaiheissa. Webinaari kestää yhteensä 2 tuntia (klo 18-20), ja loppuun on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille. Webinaaritallenne on nähtävissä 31.5.2022 saakka. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen osoitteeseen [email protected] Tervetuloa mukaan Villilän malttiwebinaariin!

2 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Kurssi: Malttiwebinaari 1.4.

Kuvaus

Vuoden 2021 suosikki pidetään jälleen 1.4.2022 klo 18-20   -osaksi myös uutta materiaalia!

Villilän malttiwebinaarissa Heli käy perusteellisesti läpi ohjaajan toimintaa ja koulutusta, myös videoiden avulla, millä tuetaan koiran mielentilan hallintaa koulutuksissa ja kokeissa. Saat vinkkejä omaan harjoitteluusi -niin nuorelle kuin kokeneellekin koiralle!

Webinaarit järjestetään Zoom-ohjelman kautta. Kun ostat webinaarin verkkokaupastamme, lähetämme sinulle linkin webinaariin kyseisenä päivänä, jolloin webinaari pidetään (1.4.). Kopio linkki  selaimeesi, ja olet mukana! Jos et pääse webinaari-iltana mukaan, on nauhoite käytössäsi kuukauden ajan webinaarin jälkeen.

Webinaarien lopussa käymme läpi osallistujien kysymyksiä. Ne lähetetään chat-toiminnon avulla järjestäjälle. Voit lähettää kysymyksiäsi myös etukäteen osoitteeseen [email protected]

Tervetuloa mukaan!