Liikuntaetu lahjakortiksi: Koulutuslahjakortti itsellesi Villilään

3,00500,00 sis. alv.

Lisäaikaa liikunta/virkistyseduillesi henkiläkohtaisella lahjakortilla Villilään! Lunasta täältä oma lahjakorttisi. Lisäohjeet alla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hanki liikunta/virkistyseduilesi lisää käyttöaikaa, ja lunasta lahjakortti itsellesi suoraan verkkokaupastamme!

Nyt verkkokaupassa omat maksupainikkeet  ePassille ja Smartumille. Valitse haluamasi summa lahjakorttiin, ja maksa suoraan ePassin tai Smartumin sovelluksilla. Lahjakortti käy kaikkiin Villilän palveluihin, ja se on voimassa 2 vuoden ajan ostopäivästä. Saat lahjakortin suoraan itsellesi sähköpostiin (täytä tiedot ostovaiheessa). Lahjakortissa olevalla koodilla voit ostaa suoraan verkkokaupastamme tuotteita ja seurata saldoa. Lahjakortilla voit maksaa myös Villilässä paikan päällä koulutuksesi yhteydessä.

*Smartum-, Tyky+ tai Edenred -setelien käyttäjät: Jos sinulla on vielä Smartum-, Tyky+ tai Edenred -setelit käytössäsi, valitse maksutavaksi ”Maksu Villilässä/liikuntaedulla…”, ilmoita tilauksen kommenttikentässä maksavasi seteleillä , ja postita setelit Villilään: Villilä Luonto Oy, Hänniläntie 517, 51270 Kutemajärvi. Seteleiden postitus omalla vastuulla. Lahjakortti aktivoituu setelien saavuttua. Viimeinen setelien postituspäivä vuoden lopussa umpeentuville seteleille: 3.1.2023.

*Jos käytät Edenred-korttia tai muita mobiilisovelluksia kuin ePassia tai Smartumia, niin valitse maksutavaksi ”Maksu Villilässä/liikuntaedulla…”, käy maksamassa mobiilisovelluksella lahjakortin summa meille (Villilän koira- ja virkistyspalvelut), ja laita asiasta sähköposti Helille. Heli viimeistelee tilauksen, ja saat lahjakortin käyttöösi!