Jatkokurssi avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille verkossa, alk. 17.3.2021 (Täynnä)

150,00 sis. alv.

Interaktiivinen verkkokurssi verkossa 17.3. – 5.5.2021. Paljon kiitosta saaneen aloittelevien koirakoiden interaktiivisen verkkokurssin jatkokurssi, joka sopii tulevalla kaudella avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille. Sopii myös Villilän verkkovesityökurssin käyneille, sekä muille Villilän tyyliin tykästyneille harrastajille. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

*Viisi live-etäluentoa joka toinen viikko, joilla paljon asiaa ja asiapitoista keskustelua Villilän Helin kanssa,

*kouluttajien mallivideot ja

*etäkommentointi omiin suorituksiisi kurssiharjoitteista kokeneelta kouluttajalta.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Kurssi on täynnä. Kysy seuraavaa kurssia Heliltä.
Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien metsästyskokeiden avo-voi -luokissa vaadittavien asioiden perusteisiin, harjoitteluun ja erityisesti ohjaajan toimintaan eri tilanteissa. Käsittelemme mm. parityöskentelyä, erilaisia markkeerauksia ja niiden harjoittelua, ohjausta ja erilaisia hallintaharjoituksia, sekä walk-upin ja ajojahdin (drive) käytänteitä.
Perehdytään monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten.
Kurssilla harjoittelemme muistipaikkaharjoitteluun perustuen mm. suunta- ja ohjausharjoituksia, erilaisia markkeeraus-ohjaus –yhdistelmiä, hakua, hajualueen ylityksiä ja parityöskentelyn perusteita.
Kurssiluennot joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 18-19:30 (eka kerta klo 18-20) 17.3., 31.3., 14.4., 28.4. ja 5.5.). Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.
Kurssille mahtuu 8 henkilöä, ja sen voit maksaa myös liikuntaedulla. Valitse tällöin maksutavaksi “maksetaan paikanpäällä Villilässä”, ja lue lisäohjeet maksun yhteydessä sinulle toimitettavasta kirjeestä!

Tiedustelut kurssista sähköpostitse heli@villila.net tai myös puhelimitse p. 040 592 7777 /Heli