Jatkokurssi avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille verkossa, alk. 23.11.2022

130,00180,00 sis. alv.

Interaktiivinen verkkokurssi verkossa 23.11.2022 -19.1.2023. Paljon kiitosta saaneen aloittelevien koirakoiden interaktiivisen Perusverkkokurssin jatkokurssi, joka sopii ensi kaudella avo- ja voi -luokkiin tähtääville koirakoille. Sopii myös Villilän verkkovesityökurssin käyneille, sekä muille Villilän tyyliin tykästyneille harrastajille.

*Viisi live-etäluentoa joka toinen viikko, joilla paljon asiaa ja asiapitoista keskustelua Villilän Helin kanssa,

*kouluttajien mallivideot ja tuki harjotuksiin luennoilla ja

*optio: etäkommentointi omiin suorituksiisi kurssiharjoitteista kokeneelta kouluttajalta

*voit osallistua kurssille myös ilman etäkommentointia -valitse valikosta haluamasi vaihtoehto valikosta!

 

Kuvaus

Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien metsästyskokeiden avo-voi -luokissa vaadittavien asioiden perusteisiin, harjoitteluun ja erityisesti ohjaajan toimintaan eri tilanteissa. Käsittelemme mm. parityöskentelyä, erilaisia markkeerauksia ja niiden harjoittelua, ohjausta ja erilaisia hallintaharjoituksia, sekä walk-upin ja ajojahdin (drive) käytänteitä.
Kurssilla perehdytään monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten.
Kurssilla harjoittelemme muistipaikkaharjoitteluun perustuen mm. suunta- ja ohjausharjoituksia, erilaisia markkeeraus-ohjaus –yhdistelmiä, hakua, hajualueen ylityksiä ja parityöskentelyn perusteita, tähdäten avo-voi -tasolle.
Kurssiluennot joka toinen viikko joko keskiviikkoisin tai torstaisin klo 18-19:30 (eka kerta klo 18-20) seuraavast: ke 23.11.2022 klo 18-20; ke 7.12.,ke 21.12., to 5.1. ja to 19.1.2023 klo 18-19:30. Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.
Valitse oma kurssimoodisi kaupan valikosta!
  1. Kurssille, johon sisältyy henkilökohtainen ohjaus ohjaajan kuvaamien videoiden avustuksella, mahtuu 6 henkilöä, ja hinta on 180 euroa
  2. Kurssille, joka sisältää live-luentokerrat (5 kertaa) ja omatoimisen kotiohjelman, mahtuu edellisten lisäksi 10 henkilöä, ja hinta on 130 euroa

Kurssin voit maksaa myös liikuntaedulla. Valitse tällöin maksutavaksi ”maksetaan Villilässä/lahjakortilla/liikuntaedulla” ja lue lisäohjeet maksun yhteydessä sinulle toimitettavasta kirjeestä!

Tiedustelut kurssista sähköpostitse [email protected] tai myös puhelimitse p. 040 592 7777 /Heli

Lisätiedot

Kurssimuoto

Kurssi etäkommentoinnin kanssa, Kurssi ilman henkilökohtaista etäkommentointia