Interaktiivinen vesityökurssi verkossa alk. 12.5.

150,00 sis. alv.

Tule interaktiiviselle vesityökurssille! Suosittu kurssi nyt toukokuussa. Opettelemme monipuolisesti veteen lähetyksiä, ohjausta, maa-ja vesityön yhdistämistä jne. Kaksi erillistä kurssia, aloituspäivät 11.5. ja 12.5.

2 varastossa

Kuvaus

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille. Odotamme, että perusnouto tulee olla kunnossa kurssille osallistuttaessa. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilnjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella.

Kurssiluennot viikoittain joko tiistaisin (11.5. alkava kurssi) tai keskiviikkoisin (12.5. alkava kurssi), verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Meillä alkaa toukokuussa kaksi vesityökurssia, 11.5. ja 12.5.

12.5. alkavan kurssin luennot: keskiviikko 12.5., 19.5., 26.5., 2.6. ja 9.5. klo 18-19:30, paitsi ensimmäinen kerta klo 18-20.

Halutessaan voi joskus vaihtaa luentokertaa myös toisen kurssin kurssipäivälle.

Osallistujamäärä: max 9 koirakkoa, hinta 150 eur (voit maksaa myös liikuntaedulla)