Interaktiivinen vesityökurssi alk. 15.6. (Täynnä)

150,00 sis. alv.

Tule interaktiiviselle vesityökurssille! Vielä yksi kurssi kesäkuulle! Opettelemme monipuolisesti veteen lähetyksiä, ohjausta, maa-ja vesityön yhdistämistä jne.

Varasto loppu

Kuvaus

KURSSI ON TÄYNNÄ! Seuraava kurssi alkaa 18.8.2021. Seuraa ilmoitteluamme!

Paljon kiitosta saanut Villilän interaktiivinen vesityökurssi verkossa on tarkoitettu nou-alo-avo -tasoisille koirakoille. Odotamme, että perusnouto tulee olla kunnossa kurssille osallistuttaessa. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

Kurssilla perehdymme syvällisesti noutajien vesityöskentelyyn harjoitteiden avulla. Harjoittelemme mm. erilaisia lähetyksiä veteen, vedessä ohjaamista ja vesilnjaa, maa- ja vesityöskentelyn yhdistämistä ja hakua vesialueella.

Kurssiluennot viikoittain (ks. päivät alla), verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.

Kurssin luennot: tiistait 15.6. ja 22.6. sekä keskiviikot 30.6., 7.7. ja 14.7. klo 18-19:30, paitsi ensimmäinen kerta klo 18-20.

Osallistujamäärä: max 9 koirakkoa, hinta 150 eur (voit maksaa myös liikuntaedulla)