Täynnä: Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi verkossa alk. 2.4.

150,00 sis. alv.

Interaktiivinen verkkokurssi lajikoulutusta aloittelevan noutajan ohjaajalle. Sopii esimerkiksi taippareihin tähtääville koirakoille, joilla tavoitteet alo-luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h annettuina aikoina, ks. alla), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

*Viisi live-etäluentoa noin joka toinen viikko, joilla paljon asiaa ja asiapitoista keskustelua Villilän Helin kanssa,

*kouluttajien mallivideot ja

*etäkommentointi omiin suorituksiisi kurssiharjoitteista kokeneelta kouluttajalta.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Kurssi on täynnä. Seuraamme koronarajoituksia, mutta seuraava kurssi alkaa viimeistään elokuussa. Voit kysyä peruutuspaikkoja Heliltä (heli@villila.net).
Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme aloittelevan noutajan perustaitoja, kuten muistipaikkaharjoittelun perusteita, damin käsittelyä ja luovutuksia, noudosta luopumista, rauhoittumista ja seuraamista. Teemme myös taippariharjoitteita ja suuntaharjoitusten perusteita.

Kurssille mahtuu 8 henkilöä, ja sen voit maksaa myös liikuntaedulla. Valitse tällöin maksutavaksi “maksu Villilässä, lahjakoritlla tai liikuntaedulla”, ja lue jatko-ohjeet oston mukana saamastasi kirjeestä!

2.4.-21.5.2021
(2.4. klo 17-19, 20.4. klo 18-19:30, 30.4. klo 17-18:30, 9.5. klo 18-19:30, ja 21.5. klo 18-19:30)
Etäluennot annettuina aikoina, alkaen joko klo 17 tai klo 18.  Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari. Tiedustelut kurssista sähköpostitse heli@villila.net tai myös puhelimitse p. 040 592 7777 /Heli

Saatat myös pitää...