Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi verkossa alk. 17.3.

130,00 sis. alv.

(Muutama paikka ilman etäkommentointioptiota vapaana! Seuraava kurssi alkaa 16.8.)

Sain kursittua kalenteriin vielä yhden kurssin keväälle! Interaktiivinen verkkokurssi lajikoulutusta aloittelevan noutajan ohjaajalle 17.3.-5.5.2022. Sopii esimerkiksi taippareihin tai alo-luokkaan tähtääville koirakoille, joilla tavoitteet alo-luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h annettuina aikoina, ks. alla), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin (180 eur, tämä optio täynnä). Voit osallistua kurssille (live-luennot ja keskustelut, kotiharjoitteet ja kurssimateriaali, joka käytössäsi toistaiseksi) myös ilman kouluttajan etäkommentointia omiin suorituksiisi, jolloin hinta on 130 euroa (näitä jäljellä).

*Viisi live-etäluentoa joka toinen viikko (viimeisten kahden luennon välissä yksi viikko), joilla paljon asiaa ja asiapitoista keskustelua Villilän Helin kanssa,

*kouluttajien mallivideot ja tuki harjotuksiin luennoilla ja

*optio: etäkommentointi omiin suorituksiisi kurssiharjoitteista kokeneelta kouluttajalta

*voit osallistua kurssille myös ilman etäkommentointia -valitse valikosta haluamasi vaihtoehto!

 

4 varastossa

Kuvaus

Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme aloittelevan noutajan perustaitoja, kuten koiran lähettämistä noutoon, muistipaikkaharjoittelun perusteita, damin käsittelyä ja luovutuksia, noudosta luopumista, rauhoittumista ja seuraamista. Teemme myös taippariharjoitteita ja suuntaharjoitusten perusteita.

Huom! Kurssilla kaksi toimintamallia. Valitse oma kurssimoodisi kaupan valikosta!

  1. Kurssille, johon sisältyy henkilökohtainen ohjaus ohjaajan kuvaamien videoiden avustuksella, mahtuu 6 henkilöä, ja hinta on 180 euroa (TÄYNNÄ!)
  2. Kurssille, joka sisältää live-luentokerrat (5 kertaa) ja omatoimisen kotiohjelman, mahtuu edellisten lisäksi 8 henkilöä, ja hinta on 130 euroa (vielä vapaana muutama paikka)

Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen -toistaiseksi! Kurssin vetää Heli Siitari.

Kurssin voit maksaa myös liikuntaedulla. Valitse tällöin maksutavaksi ”maksu Villilässä/ lahjakortilla/ liikuntaedulla”, ja lue jatko-ohjeet oston mukana saamastasi kirjeestä!

17.3.-5.5.2022 Etäluennot annettuina aikoina:
torstai 17.3. klo 18-20,
keskiviikko 30.3. klo 18-19:30,
keskiviikko 13.3. klo 18-19:30,
keskiviikko 27.4. klo 18-19:30
ja torstai 5.5. klo 18-19:30
Tiedustelut kurssista sähköpostitse [email protected] tai myös puhelimitse p. 040 592 7777 /Heli

Lisätiedot

Kurssimuoto

Kurssi ilman henkilökohtaista etäkommentointia, Kurssi etäkommentoinnin kanssa

Saatat myös pitää...