Aloittelevien koirakoiden Peruskurssi verkossa alk. 4.3.2021 (Täynnä)

150,00 sis. alv.

Interaktiivinen verkkokurssi lajikoulutusta aloittelevan noutajan ohjaajalle. Sopii esimerkiksi taippareihin tähtääville koirakoille, joilla tavoitteet alo-luokan taidoissa tulevalle kaudelle. Kurssiin kuuluu viisi etäluentoa harjoituksineen (aloitusluento 2 h ja neljä muuta etäluentoa 1,5 h joka toinen viikko), kouluttajan omat koulutusvideot ja kommentointi asiakkaan harjoitusvideoihin.

*Viisi live-etäluentoa joka toinen viikko, joilla paljon asiaa ja asiapitoista keskustelua Villilän Helin kanssa,

*kouluttajien mallivideot ja

*etäkommentointi omiin suorituksiisi kurssiharjoitteista kokeneelta kouluttajalta.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Kurssi on täynnä. Tiedustele seuraavaa kurssia Heliltä!

Kurssilla perehdymme monipuolisesti noutajan peruskouluttamiseen. Kasvatat valmiuksianne niin metsästystä kuin rodunomaisia kokeita varten. Harjoittelemme aloittelevan noutajan perustaitoja, kuten muistipaikkaharjoittelun perusteita, damin käsittelyä ja luovutuksia, noudosta luopumista, rauhoittumista ja seuraamista. Teemme myös taippariharjoitteita ja suuntaharjoitusten perusteita.

Kurssille mahtuu 8 henkilöä, ja sen voit maksaa myös liikuntaedulla. Valitse tällöin maksutavaksi “maksetaan paikanpäällä Villilässä”, ja lue jatko-ohjeet oston mukana saamastasi kirjeestä!

4.3.-29.4.2021
(4.3., 18.3., 1.4., 16.4., 29.4.)
Etäluento torstaisin joka toinen viikko klo 18-19:30, ensimmäinen luento klo 18-20. Verkkotallenteet katsottavissa jälkikäteen Villilän omalta kurssialustalta, jossa kurssimateriaalit ovat käytössäsi myös kurssin jälkeen! Kurssin vetää Heli Siitari.Tiedustelut kurssista sähköpostitse heli@villila.net tai myös puhelimitse p. 040 592 7777 /Heli