Ajankohtaista

Seuraa tapahtumiamme

 

Päivitämme tälle sivulle tietoa uusista koulutuksistamme ja muusta toiminnastamme ajankohtaisia uutisia Villilästä. Seuraa kurssien ja koulutusten paikkatilannetta Villilän koirapalvelujen Facebookissa ja Instagramissa!

9.2.2021 Tervetuloa tutustumaan Villilän koirasivuihin -Pro Paws!

Nyt myös verkkokauppa auki! Seuraa päivittyvää tarjontaamme osoitteessa villila.net/propaws.

 

11.12.2020 Joululahjaksi lahjakortti Villilän palveluihin!

Ihana lahjaidea treenikaverillesi, rakkaallesi, kasvatillesi tai muulle tärkeälle ihmiselle. 

Villilän 2021 ohjelmasta löydät mieluisaa tekemistä kaikentasoisille koirakoille! Ja voimme aina räätälöidä mieleisesi yksityistunnin tai koulutuksen omalle ryhmällesi! 

Lahjakortin voit ostaa helposti: laita Helille sähköpostia [email protected], ja kerro, kenelle haluaisit lahjakortin osoittaa ja millä summalla. Saat lahjakortin ja maksulinkin sähköpostiisi. Halutessasi lähetämme sinulle myös paperisen lahjakortin postissa! 

Villilä vie teidät harrastuksessanne uudelle tasolle!

 

3.12.2020 Osta itsellesi lahjakortti vuoden lopussa vanhenevilla liikuntaeduilla!

Hyödynnä vuoden lopussa vanhenevat liikuntaetusi NYT!

Voit ostaa itsellesi henkilökohtaisen lahjakortin vuoden lopussa vanhenevilla liikuntaeduillasi (Smartum, Edenred, Eazy Break, ePassi) Villilään. Vuoden 2020 lopussa vanhenevilla liikuntaeduilla ostettu lahjakortti on voimassa 31.7.2021 saakka. 

Miten toimin: Käy maksamassa liikuntaedun tarjoajan mobiilisovelluksessa haluamasi lahjakortin summa meille (löydymme mobiilisovelluksista nimellä Villilän koira- ja virkistyspalvelut), ja lähetä Helille sähköposti asiasta osoitteeseen [email protected] (kuittia ei tarvita, vaan se tulee meille suoraan). Heli lähettää Sinulle lahjakortin sähköpostitse!

Jos käytössäsi ovat perinteiset paperiset liikuntasetelit, lähetä ne meille osoitteeseen Villilä Luonto Oy, Hänniläntie 517, 51270 Kutemajärvi. Laita Helille sähköpostia asiasta osoitteeseen [email protected] (osataan odottaa seteleitä saapuviksi), ja Heli lähettää setelien saavuttua Sinulle lahjakortin sähköpostitse.  

 

3.12.2020: Kevään ja kesän 2021 alustava ohjelma sivuillamme

Nyt alkuvuoden alustava ohjelma sivuillamme! https://villila.net/palvelut/

Kevät alkaa verkkokursseilla, ja seuraamme talven kehittymistä. Jos talvi on meille suotuisa, järjestämme muutamana viikonloppuna tammi-maaliskuussa teemakoulutuksia (mm. hyvän linjan päivä ja jatkopäivä, suuntapäivä ja jatkopäivä, pariharjoittelupäivä). Toukokuussa aloitamme viikottaiset ryhmäkoulutukset, ja kesä-elokuussa kuukausittain järjestämme asiakkaidemme suosikin, vesityöpäivän. Kesällä pidämme mm. derbykurssin nuorille koirille, mock trial -kurssin tähän koemuotoon tutustumaan haluaville ja paljon muuta. Syksyllä järjestämme näillä näkymin useamman metsästyspäivän noutajile. Kysy myös koulutusviikonloppua tai -päivää omalle porukallesi tai kasvateillesi -vapaita viikonloppuja mm. kesä-heinäkuussa. Yksityiskoulutukset Villilässä jatkuvat vuoden ympäri -majoittuminen Koulurannassa! Seuraa ilmoitteluamme! 

24.9.2020: Uutuus jatkoverkkokurssi avo-voi -luokkiin tähtääville koirakoille alkaa 27.10.

Kurssista saat lisätietoa esitteestämme 

Jatkokurssi verkossa >

22.9.2020: Syyslomaohjelma julkaistu!

Olemme lisänneet Palvelut- sivulle lisää syksyn tapahtumia. Syyslomaviikkojen  ryhmäkoulutuspäivät 5.-22.10. löytyvät täältä: Syyslomaviikot 2020 >

Järjestämme myös metsästyspäivän asiakkailleimme 11.10. LIsätietoja päivästä: Metsästyspäivä 11.10.20 >

Syksyn ja alkutalven aikana koulutuksia Villilässä myös 15.11. ja 22.11. Verkkokurssejamme kehitämme jatkuvasti, ja ilmoitamme uusista kursseista, koulutuspäivistä ja koulutuksesta täällä verkkosivuillamme kuten myös Facebookissa ja Instagramissa. Seuraa ilmoitteluamme! 

 

29.6.2020: Villilän verkkosivut avattu

Tervetuloa tutustumaan uusiin verkkosivuihimme osoitteessa villila.net ! Täällä voit tutustua toimintaamme ja lukea ajankohtaisista palveluistamme. Päivitämme ahkerasti sivujamme. Seuraa siis meitä somen lisäksi täällä. 

Kiitos koko verkkosivutiimille yhteistyöstä: Kaski Creative Agency Oy, Sari Lehtonen-Lammi, Jukka R. Photography ja Jukka Marttinen.  

29.6.2020: Kesän 2020 kurssit ja koulutukset 

Vielä ehdit kesällä Villilään! Tule valmiille kurssille tai yksityiskoulutukseen. Ensi viikolla 7.7. alkaa avo-voi-tasoisille mock trial / A-koe-kurssi, jossa kaksi etäluentokertaa ja koulutus täällä Villilässä 21.-22.7.2020. Derbykurssilta (alk. 13.7.) saat oivat eväät kaikenrotuisten noutajien peruskoulutukseen. 

Kaikki koulutuksemme löytyvät täältä Palvelut-sivulta >3.

29.6.2020: Kesän A-koe/mock trial -kurssit Villilässä 7.7. – 22.7. (avo-voi) ja 28.7. – 9.8. (alo)

Tulossa kaksi kurssia: kurssi avo-voi -tasoisille koirakoille ja toinen kurssi alo-tasoisille koirakoille! Kaksi etäluentokertaa, kotiharjoitteet ja kaksi päivää koulutusta Villilässä. Voit osallistua myös pelkästään etäluennoilla, jos et tällä kertaa pääse osallistumaan lähikoulutuspäiviin tai haluat vaan oppia lisää näistä koemuodoista ja koiran kouluttamisesta kohti A-koetta. Rohkeasti mukaan -opitaan yhdessä uutta! Tiedustelut: [email protected] tai puh. 040 592 7777. 

Lisätietoa Kurssit -sivulta >

28.6.2020: Tule Vuohikävelylle!

Tule tutustumaan Villilään ja lähde tunnin Vuohikävelylle! rentouttavaan kävelyhetkeen kuuluu myös valintasi mukaan joko piknik-kahvituksella tai piknik-aterialla. Lisätietoja Vuohikävelystä:

Vuohikävely >